Tijdens deze lockdown hebben wij al een heleboel nutteloze maar grappige dingen geleerd. Hoe je met fleecedekentjes en kussens de meest verbazende jurken kan creëren. Of dat moeders even verslaafd kunnen geraken aan TikTok als hun kinderen. En dat vaders ook meedoen. Willen of niet. Maar we hebben ook essentiële inzichten gekregen.  We stelden ons oprecht vragen over hoe we met onze tijd omgaan. Sure, we hebben ons in tienduizend bochten gewrongen om tegelijkertijd te werken en preteachen. Maar de qualitytime die we wel hadden, vulden we niet meer in met van hot naar her crossen. De voorbije maanden wandelden we met ons gezin door holle wegen en bossen. En we genoten ervan! We omarmden onze schaarse natuurgebieden en de zonsondergang. We keken samen naar oude vakantiefoto’s en filmpjes en vroegen ons af of we wel echt beseften hoe waardevol die weken samen zijn. Meer dan ooit verlangen we dat een toekomstige gezinsvakantie geen vlucht meer is van ons dagelijkse leven, maar een verlengde daarvan. 

Onthaasting ftw!

There, we said it. Wanneer we binnenkort terug mogen reizen, willen we dit gevoel van onthaasting graag wat vasthouden. Wie heeft er op dit moment trouwens nog zin om zijn kinderen door overvolle steden te slepen? Of zijn verlof vol te proppen met hyperkinetische activiteiten? Eigenlijk heb je dan amper tijd gehad voor elkaar. Nee, onze volgende vakantie wordt anders en wij hebben daar de perfecte partner voor gevonden. Wij willen op verlof met Intersoc! Want we willen graag echt tot rust komen op congé. Intersoc-reizen zijn immers een combinatie van natuurervaringen, lekker eten en tijd voor jezelf én de kinderen. Exact wat een mens nodig heeft. Wist je dat Intersoc al sinds 1949 dit soort deugddoende vakanties organiseert? Het kan maar zo simpel zijn. Dat heerlijk nostalgisch gevoel: we want it back! Al-right! 


Ein beetje Natur!

Lockdown, wat heb jij met ons gedaan? Zowel wij als de kinderen hebben tijdens deze quarantaine wandelen als familie-activiteit terug leren appreciëren (het occasionele gezaag niet meegerekend). Echt jong, gewoon samen buiten zijn, genieten van de frisse lucht, de beweging en elkaars gezelschap. Met Intersoc, krijg je bakken van dat, want hun vakantiebestemmingen brengen je naar de bergen van Zwitserland. Haal uw afgeknipte jeansshort en botinnen maar boven, want samen hiken is helemaal terug. Don’t panic, je moet geen kaart kunnen lezen. Intersoc heeft op elke locatie een complete inventaris van uitgestippelde wandelingen die jou van bergmeer tot gletsjer tot waterval voeren. Voor elk niveau wat wils. We zouden bijna zeggen dat je op die manier je coronakilo’s eraf gaat kunnen stappen.


 Den innerlijke mens

…. die wilt ook wat! Graag in de vorm van lekker eten en wat tijd voor onszelf. Hoe hard kijken we er naar uit dat iemand anders die drie maaltijden per dag serveert en “den opruim” doet. Als we de kinderen ook eens ergens een paar uurtjes veilig kunnen parkeren, zou dat ook mooi meegenomen zijn. Perfect! In alle Intersoc hotels kan je genieten van een all-in formule en is er Nederlandstalige kinderopvang voor baby’s vanaf drie maanden tot pubers van 17 jaar (Tip: noem het geen kinderopvang als uw pubers in de buurt zijn). Ook steeds aanwezig en wel fijn om te weten, een dokter die ter beschikking staat van de hotelgasten.

 

Wat het eten betreft, ’s ochtends geniet je van een heerlijk ontbijtje: croissants, heerlijk beleg, vers fruit, yoghurt, enzo meer! ’s Middags staat je maaltijd ook klaar, of je krijgt een picknick mee om te verorberen bij dat bergmeer, met uw voetjes in het water. En natuurlijk geniet je ook ’s avonds van zowel Belgische klassiekers als lokale specialitäten. Oh ja, steeds aanwezig: kinderijsjes en babyvoeding. Ook vegi is geen probleem! Guten Appetit!


Back to basics 2.0

Je hoort het: zo’n Intersoc-vakantie is gewoon genieten zoals in de goede ouden tijd, maar met alle comfort. Je vindt er ruimte voor traagheid, lekker eten en je staat in contact met de natuur, jezelf en je gezin. Ook klaar om die zen helemaal vast te houden? Wil je graag wat meer informatie over Intersoc? Dat kan. Gewoon even klikken op deze link en blijven genieten!

Voor dit artikel werkte Maison Slash samen met Intersoc. We publiceren hier enkel merken die bij ons/jullie passen, en waarin we zelf geloven. Je zal ons nooit horen zeggen dat iets gezond is als we daar niet zeker van zijn. Of dat iets plezant is, als dat niet zo is. We vertellen geen onzin. Beloofd. Hoe wij tegenover advertenties staat, lees je hier.