Zoals beloofd en op algemene aanvraag. Elke maand sturen we 
minstens één keer een slashparent op onderzoek naar #parentfriendly horeca. Deze 
maand trok Lobke naar Kantine, een brunchbar ondergebracht in de superleuke conceptstore Kabine in Koksijde. Een huiselijke shop waar unieke must haves, 
kinderspullen en interieur samenkomen, terwijl de koffie en slaatjes 
klaarstaan. Wat wil een slashparent nog meer? 


DE TESTERS

Slashparent en Maison Slash-redactrice Lobke (35) en haar gezin. Voor little getaways zijn ze altijd te vinden en zo geschiedde. Samen gingen ze een weekendje familietanken in Koksijde. Voor Lobke dé uitgelezen kans om eindelijk eens een bezoekje te brengen aan Kabine en Kantine Koksijde want dat stond al een tijdje op haar bucketlist. En Lobke hoefde zich geen zorgen te maken want terwijl ze genoot van een jummie in the tummy slaatje met avocado, was er genoeg ruimte voor haar kroost om te spelen en rond te lopen. Kobe was ze zelfs een uurtje kwijt achter de flipperkast. En haar man? Die zat verstopt in de men's corner.


KANTINE

Lobke kent Eliza (van Kabine) al een tijdje van de blog ergenstussenin. Het was tof elkaar nog een terug te zien, met een latté macchiato die Aline (van Kantine) voor haar had geprepareerd.  De deuren van Kabine en Kantine openden in april 2018. Eliza is de drijvende kracht en het creatieve brein achter conceptstore Kabine waar je een heleboel leuke hebbedingen voor je baby of de rest van het gezin vindt, maar waar ook de mooiste interieurspulletjes te vinden zijn. Hier worden we hebberig van, ja!

Een klein hongerke gekregen  van al dat shoppen? Dan verhuis je gewoon naar de buren van Kantine voor een heerlijke brunch of  lunch. Of wat dacht je van een lekker dessertje?Je kan gewoon van de ene plek naar de andere plek lopen door de winkel of je kan ook via de voorkant binnengaan want de twee zaken hebben elk hun eigen voordeur.

BEDIENING

Hartjes voor de übervriendelijke bediening door Aline herself. Ook al waren onze monstertjes een beetje druk druk druk (ge kent dat wel!), Aline vond dat allemaal niet erg en zorgde ervoor dat we snel opgewarmd raakten na onze koude strandwandeling. Een menukaart die ze zelf mochten inkleuren, vonden ze helemaal de max! Drukke gezinnen met drie kinderen zijn hier meer dan welkom, dat hebben wij aan den lijve ondervonden.


FOOD

Je vindt hier alles wat je moet hebben om een klein hongerke te stillen. Van ontbijtjes (hier moet je wel voor reserveren) tot overheerlijke gezonde brunch-en lunchmenu's met slaatjes, soep van de dag, toast avocado,... Genoeg met een lekkere kop koffie of een verse thee (er is echt een groooooot assortiment aan thee) met een stukje taart? Dat kan. En ook aan de allerkleinsten is gedacht want, ohja, je kan hier fruitpapjes verkrijgen en heerlijke sapjes op kindermaat. Bekijk hier zeker eens de menukaart.#PARENTFRIENDLY?

Kantine is zeker en vast #parentfriendly!  Ideaal om in de winter even te gaan opwarmen na een koude strandwandeling aan zee of de max om je shopnamiddag te starten met een overheerlijk ontbijtje. Een brunchbar met extra puntjes als het op familievriendelijkheid aankomt want onze kinderen werden hier echt keihard in de watten gelegd. De aanwezigheid van leuke gepersonaliseerde Tripp Trapp kinderstoelen, een microgolfoven om babypapjes op te warmen én een superleuke verzorgingshoek waar we zonder problemen onze peuter konden verschonen. Heel deze reutemeteut maakt van deze plek een ideale plek waar je als gezin met drie kinderen zeker terecht kan. Wij komen zeker nog eens terug!

PRAKTISCH

Ook al moet je voor een ontbijt of brunch reserveren, Kantine is echt dé plek waar je moet zijn wanneer je een weekendje aan zee plant.
Je kan er ook een feestje organiseren. Tof én lekker!

En oh ja, ze zijn geopend van woensdag tem zondag: 8u30 tot 17u.


KANTINE

M. Blieckstraat 11
8670 Koksijde