Onze actie #StuurzenaarOostende is er niet alleen om keihard een midweek rust voor jezelf te winnen. Misschien is dit ook eens het perfecte moment om je (schoon)ouders te bedanken voor al die keren dat ze je kinderen opvangen? Stuur de grootouders eens een vintage e-card en zeg dankjewel. Of vraag gewoon: 'volgend jaar weer?'. Hahaha.  Naar de zee gaan met oma en opa, het is voor veel slashparents pure nostalgie. De heerlijke Belgische kust met go-carts, ijsjes en teveel volk op de dijk. Dàt is vakantie. Uiteraard wil jij dat jouw kinderen van dezelfde geneugten kunnen genieten. En droom jij als slashparent tegelijkertijd van een beetje rust in huis. Et voila, speciaal voor jou: #StuurzenaarOostende, dé wedstrijd waarbij Maison Slash en Toerisme Oostende vzw een midweek aan de kust weggeven (enkel voor grootouders en hun kleinkinderen).

Super-duper-zot-wijze-vintage-kaartjes-verstuurder

Meteen de ideale gelegenheid om die (schoon)ouders van je eens goed in de bloemetjes te zetten en te bedanken voor al die keren dat ze zich ontfermden over jouw kinders. En wat is er beter dan een geweldige retro e-card om die boodschap over te brengen? Inderdaad, niks is beter. Daarom ontwikkelden we onze "super duper zot wijze vintage-kaartjes-verstuurder". Kies zelf welk ontwerp, en kies vervolgens welke boodschap: "Dankjewel", of "volgend jaar weer?" (niemand is ooit gestorven van wat proactief gedrag :-))

Spread the love en check onze tool!

Sta eens vaker stil en zeg sneller danku. Spread the love. De "super duper zot wijze vintage-kaartjes-verstuurder"vind je via deze link:  http://stuurzenaaroostende.maisonslash.be. Vergeet ook zeker niet deel te nemen aan onze wedstrijd! Dat doe je hier! Succes!