Als slashparents zijn wij altijd op zoek naar leuke plekken waar
 zowel ouders als kinderen zich kunnen vermaken. Ook op barre winterse dagen hangen we al graag eens aan een toog voor een natje. We zijn daarom helemaal
 gewonnen voor de winter pop up-bars. Knetterende 
vuurtjes, gezellige lampjes en een heerlijke sfeer. Ons moet je het geen
 twee keer vragen! Ziehier onze winterse selectie.

Winterwonderkasteel in Gent

DC83w74vvlEeMNqEsHc2tHdIPSXYhEAbQ2AY97xD.jpeg

Foto: Stad Gent

Wil je echt eens iets cools doen tijdens de kerstvakantie? Trek dan eens een dagje naar het Gentse Gravensteen dat speciaal voor de gelegenheid is omgevormd tot een winterwonderkasteel. Tussen de donkere wenteltrappen van de dikke kasteelmuren ontdek je de magie in de meest duistere tijd van het jaar. Familiale gezelligheid alom tijdens deze donkere dagen, nietwaar?

Wintar in Antwerpen

zgAMhyKZCDbOXaNIucsYofujfG3EWyYkNECQwFqG.jpeg

Foto: Wintar

Fan van pintjes? Fan van raclette? Fan van gezelligheid? Dan is Wintar the place to be voor jou en jouw framily! Dit nieuw concept in Antwerpen doet het water al in onze mond lopen. Vanaf 21 november tot begin februari kan je hier terecht voor een gezellig etentje. Deze pop-up bar kan je net langs de stadsbrouwerij De Koninck vinden, in de Boomgaardstraat. Wil je graag meer info voor je bezoekje? Bezoek dan zeker de site.

Below zero winterbar

4eHs18i7czXTxsnyDadmAAR4NCr89HlqRLTP2bnP.jpeg

Foto: Below Zero

Dat we dit jaar below zero graden Celsius gaan? Daar kan je ondertussen wel vanuit gaan. Nood aan wat warmte in de koudste winterdagen? Ga dan zeker langs bij Below Zero, gelegen te Grobbendonk.  Hier kan je niet enkel iets drinken en iets eten, maar ook feesten. Regelmatig doen ze hier ook events zoals op nieuwjaarsavond. Er is altijd iets te beleven. En, niet onbelangrijk voor slashparents: er is zelfs een kids lounge aanwezig! #parentfriendly for the win denken wij dan.

Mirage Mechelen

tHOnKOd0Mon8V5I3MHc9SXPVYm6pZeH9acPuA8vA.jpeg

Foto: Winterbar Mirage

Winter in Mechelen straalt sowieso al één en al gezelligheid uit. Doe daar nog eens een vleugje Mirage bij en het wordt hélemaal op én top. Bij deze winterbar op het binnenplein van het stadshuis kan je niet enkel terecht voor de zotste feestjes (want slashparents willen ook in de winter af en toe eens helemaal kunnen losgaan), maar ook voor evenementen met je kinderen. Zo heb je op zaterdag 21 december bijvoorbeeld het event 'Kinderen aan de macht'. Want ja, zij mogen ook eens geloven dat ze voor 1 dagje baas zijn.

Winterbar in minnewaterpark

F3y1dyVGksCvjzSgejfIsv2En6YftTSq9FBkamKm.jpeg

Foto: Painting with light

Een ontmoetingsplek voor jong én oud: zalig denken wij! In deze winterbar zal gewerkt worden met niet-alledaagse producten van lokale handelaars. Lokaal, we love it! Naast de bar, zal er op het water ook een schaatspiste te vinden zijn. Bij deze pop-up kan je terecht van 22 november tot 5 januari. En bovendien is hij gedurende die periode elke dag open om jou met je kroost te ontvangen!