Zit jij bij onze wekelijkse nieuwsbrief steeds te kniezen van " wie oh wie zijn al die slashparents die schrijven voor Maison Slash? Ik wil dat ook!". Gedaan met lanterfanten. Meld je aan. Maison Slash is op zoek naar vrijwillige reporters en testers. En wie weet win je er nog een superprijs bovenop: een gratis midweek in de Westhoek tijdens de herfstvakantie, mét je hele familie! Wat je moet doen? Begin al eens met verder te lezen.

Hoe #parentfriendly is dit museum? Is deze horecazaak een vette aanrader voor andere slashparents? Of waar vind je dat éne vakantiehuisje keihard geschikt voor gezinnen? Steeds vaker stuurt Maison Slash gezinnen op onderzoek uit in België en omstreken. Want ah ja, dat is wat een #parentfriendly magazine doet. De beste tips voor onze community verzamelen én delen. 

Maison Slash zoekt vrijwillige reporters

En daarvoor hebben wij jou nodig, beste slashparent. En je hoofd. En jouw ervaringen in dat hoofd. Voed ons met jouw vetste en beste tips om eropuit te trekken samen met kinderen. 

Weet je wat het zotst coole van deze oproep is: je kan er nog iets mee winnen ook! Dus gewoon nog even verder lezen.

Win een midweek herfstvakantie met de hele familie

Tip ons jouw beste #parentfriendly horeca-plek en maak kans op een keicoole herfstvakantie voor je héééele familie. Grootouders inclusief, en misschien nog een tanteke of een peterke? In het sjiek zeggen we: ''t is van een multigenerationele vakantie, madam, meneer'. Uhu.

Yes, maak dus als de bliksem een #parentfriendly horeca-artikel van jouw beste tip en vertrek met maximum 10 personen voor een geweldige herfstvakantie in de Westhoek!

DE WESTHOEK, HERE WE COME!

Je kykt lik nen oend up e zieke koe? Aka: je bent verbaasd dat de prijs naar de Westhoek gaat? Mogen wij dan efkes raven over die zot schone regio? Want - newsflash- de herfstwandelingen moeten niet altijd in d'ardennen doorgaan hé. De Westhoek is minstens even prachtig, én je krijgt er nog wat geschiedenislessen bovenop! Echt. Waar. Het is een onderschatte regio die jij dus kan ontdekken als je nu meedoet. Voila. 

Wat moet je exact doen? 

We lijsten de spelregels even heel exact op:

  • stel jezelf en je gezin even voor: wie ben je, wat doe je en wie is de rest, wat zijn jullie leeftijden, passies?
  • met welke (max 10) mensen zou je graag op herfstvakantie willen?
  • maak een artikel over een #parentfriendly horecazaak volgens het gekende sjabloon (mét horizontale prachtfoto's, en tekst dus :-))
  • stuur alle info vòòr woensdag 22 augustus door naar alloallo@maisonslash.com met als titel: #parentfriendly horeca

Wat geven we weg?

  • Verblijf voor max 10 personen
  • een 4 à 5-tal activiteiten die we voor jullie plannen

Als je wint ben je uiteraard officieel een Maison Slash-reporter, en maak je dus een verslag van je verblijf... en the many to follow. Veel succes!!