Ben jij al volop bezig om hét geschikte zomerkamp te vinden voor je kinderen? Tal van voor de hand liggende keuzes en de boekingsstress die daar aan vast hangt. Want nog voor jij het hoort tuten in je oor, zijn die kampen vaak al volgeboekt. En wat vang je in godsnaam met die pubers van je aan. Ze twee maanden laten chillen in de zetel lijkt ons een minder geschikte optie. Stuur ze dus op z'n minst een week richting één van deze chille coole swag kampen. En geniet dan vooral van de rust in je huis!

Een hele week op een of andere plank

yA5qUrvRvkRaR83afpvsnACDpgdqP8QQ1DEHkQQ9.jpeg

Heb jij een avontuurlijke tiener in huis die alles kan zolang er maar een plank onder die voeten zit, stuur ze dan zeker een week richting Wenduine met Elephant Camps. Tot 16 jaar kunnen ze daar van extreem veel actie doen. Denk daarbij aan skaten, surfen, wakeboarden, ... en leer dit alles dan ook nog eens te filmen. Hoe 2020 is dit?

Slapen doe je in een omgebouwde schoolbus op een terrein gevuld met slacklines, indo boards, skatebowl, ... Geen idee wat het is, maar vermoedelijk hoeven je kinderen hier geen extra uitleg meer bij en is de deal voor een week (of meer) in Wenduine al gesloten nog voor je al deze woorden uitgesproken hebt!

You wanna be a star ?

1QcCdSrBKtgwGnZKBHHtBdRTCc5E9oQ3AJcMKMKm.jpeg

Tieners die dromen van een toekomst al zingend en dansend op de planken of voor een scherm plezier je volgende zomer zeker en vast met een kamp bij Supastar. Onder leiding van Tatyana Beloy en tal van andere gekende gast begeleiders (o.a. Elindo Vastia, Laura Tesoro, Jamie Lee Six) worden jeugdelingen tot 22 jaar ondergedompeld in een musicalbad.

Naast zang, dans en toneellessen worden er ook een hele rits aan workshops georganiseerd, gegeven door een resem coaches om u tegen te zeggen. Je kind leert het een hele week van de besten, dus gaan ze ook na een week als een echt supastar naar huis! (met of zonder allures!)

You speak een andere taal, quoi?

jKmjGmvCGMPD0KUoD5j9p32wfqHhFvVnzz8Tt0tF.jpeg

Tieners hebben vaak een grote mond op, al zou een discussie ook meteen stoppen, moest je ze voeren in het Frans. Stuur ze op een taalkamp met Clip Taalvakanties en neem de proef op de som aan het einde van de zomer. Deze organisatie verzorgt taalkampen voor kinderen  en jongvolwassenen tot de leeftijd van 20 jaar.

Gaat je kind in crisis bij het horen van het woord 'taalkamp', bouw het dan zachtjes op en verkoop het als een citytrip naar Parijs of Londen. Of nog straffer: een cruise op de Middelandse zee of leren koken in Thailand kan ook! En pas daarna voeg je er al fluisterend aan toe dat er ook wat Franse of Engelse les bij komt kijken.

Surfsmurf

YQnqdjkjRKkxke31SoixD2tJMZ7gGlC2bM7np2sx.jpeg

Voor een mega chillax vakantie onder gelijkgestemden stuur je je tieners volgende zomer op kamp met het Belgische BoardX. Een all-in vakantie vol surfen, andere coole activiteiten en hangen voor tieners van 13 tot 18 jaar in het zuiden van Frankrijk of Spanje.   Meer moet dat niet zijn! 

Voor slashparents die het hiervan ook voelen kriebelen om op de surfplank te springen, kan je met BoardX ook als gezin met jongere kinderen op vakantie. Er is zelfs meer! Net zoals vorige zomer organiseert Maison Slash samen met BoardX een fancy-shmancy-met-de-voetjes-in-het-zand-surf-vakantie aan het begin en het einde van de zomer. Mét babysit en al! Olé josé, breng hier die rosé! (want die is er ook!) Check het hier en boek snel!