Aan alle moeders ten lande: op 10 mei is het “Moetnunimoederendag”! Sowieso sta jij een heel jaar in een serieuze grand ecart tussen mama zijn en alle andere 1000 petten die jij op hebt (taxichauffeur/ kok/ verpleegkundige…) Sinds vriend corona in het land is, is het met die aantal petten op je hoofd niet verbeterd! Daarom roepen we 10 mei uit tot Moetnunimoederendag, één dag waarop jij even mag remmen en je huisgenoten het compleet van je overnemen. Jij MOET vandaag niks. Jij mag wel veel. Zoals de vraagjes onderaan het artikel invullen én deze mand gevuld met de leukste prijzen winnen bijvoorbeeld!

Wat er in dat fantastisch leuke 'moetnunimoederenpakket' zit? Tien hebbedingetjes waarvan je nu al wou dat de pakjesman ermee aan je voordeur stond!

1. Van nature staat hij in de tropische regenwouden van zuidelijk Mexico, maar wie weet staat de ultrahippe Monstera van bij Van Malder binnenkort ook wel te shinen in je eigen woonkamer!

2. Geen zin in alcohol, maar wel zin in een frisse cocktail, The Mocktailclub to the rescue! Een alcoholvrije mocktail met limoengras, chili en zwarte thee. Jummie! Enkel nog in een fancy glas met ijsblokjes doen en je kan in het zonnetje gaan genieten!

3. Skincare, niet te vergeten! Het is niet omdat we al zo lang in onze grot zitten, dat we er als scharminkels moeten gaan uitzien. Met een voedend olietje voor lichaam, haar en nagels van het Belgische CIME kan je er weer helemaal tegenaan!

4. Een me-time momentje met een zalig theetje van Cafe Couture, wie houdt daar niet van? Een leuk zakje inclusief tien heerlijke theemomenten!

5. En wat mag er absoluut niet ontbreken als je met dat theetje gezellig in de zetel zit? Inderdaad, een cosy dekentje van Made By Mimi Pillows!

6. Lekkere zomerse geurtjes, daar is ook aan gedacht! Een handgemaakte geurkaars en een Ibiza parfum die ruikt naar witte bloemen, iris & violet van Soy, zijn inbegrepen in ons megapakket! 

7. Laat je ook eens verwennen in de slaapkamer met de seksspeeltjes van seksuologe Kaat Bollen. Glijmiddelintieme scheerschuim en een DailyKaat

8. Fan van granola? Driedubbel chance en 100 procent gelijk, want wat is beter dan de dag starten met een kom yoghurt en vers gebakken granola?! Van Madam Bakster krijg je de Jonas, Kobe en Marie- granola's, alledrie glutenarm en sojavrij (en jummie)!

9. Doe je niets liever dan in dit weer tuinieren? Polet zorgt voor moestuinspulletjes!

10. Als laatste ons eigen Maison Slash KAK boek, een boek vol gore, pijnlijke, grappige maar ook leuke situaties die je ongetwijfeld herkent als je kinderen hebt!

Wat jij moet doen? De poepsimpele vraagjes hieronder invullen! De winnaar roepen wij bij deze dan ook ineens uit tot bofkont van de maand!