Alles wat je moet weten over Maison Slash

Het is niet omdat je kinderen krijgt, dat je leven stopt.

Ouders willen ook wat. Een snuifje rocknroll, wat tijd voor jezelf, misschien wat inspiratie, of wie weet gewoon herkenning? Dat is wat Maison Slash wil bieden. Voor/elke/ouder/wat/wils. Ouders hebben namelijk ook een (leuke) job /hobby /sociaal leven/ enz. De weinige tijd die deze “slashparents” hebben, willen ze dan ook het liefst samen met hun kinderen doorbrengen, én ten volle benutten.

Over Slashparents

‘Slashparent’ geeft aan dat je naast “ouder van” ook een professionele bezigheid kan hebben/ een passie/ een sociaal leven/ .... Slashparents zijn de nieuwe generatie ouders die breken met gangbare tradities. Een slashparent kiest zijn eigen richting. Maakt eigen keuzes. Wil veel. Stoot op muren. Leeft.

Maison Slash zkt slashparents

Voel jij een rasechte slashparent? Heb jij af en toe een ei te leggen? Wil je iets van je afschrijven? Of voel je de nood om de wereld eens goed wakker te schudden? Dat kan. Gewoon even mailen naar redactie@maisonslash.be

#Ads en advertenties

Ben jij toevallig op onze website #ad tegengekomen? Dat betekent dat het artikel dat je net las er gekomen is dankzij sponsoring van een bedrijf of merk. Jep, advertenties. Hope you liked reading it? We publiceren hier enkel merken die bij ons/jullie passen, en waarin we zelf geloven.

Onze auteurs

Maison Slash is er voor en door ouders. Naast enkele steengoede freelancers, is er ook een heel leger fantastische vrijwilligers die hun kijk op het leven als ouder graag delen. Het zijn deze mensen die er samen voor zorgen dat jij dagelijks verse artikels te lezen krijgt. Ontdek hier al onze auteurs!