Ben jij ook een slashparent die kreunt onder het steeds groter wordend slaaptekort? Probeer eens Napflix, een website vol filmpjes die zo saai zijn dat je er wel van in slaap mòet vallen. Of lukt het jou wel om je ogen open te houden tijdens 3 uur staren naar dezelfde palmboom? Ik dacht het niet. 

Wat de reden dan ook mag zijn- niet slapende baby's of kinderen, stress op het werk, of gepieker in je hoofd. Als je niet slaapt, ben je geen fijn mens. En omdat wij houden van fijne mensen en houden van slapen, geven we deze geniale tip mee: Napflix. Een afgeleide van Netflix dat vol staat met slaapverwekkende filmpjes.

Uuuuren kijken naar de Royal Wedding

Napflix noemt zichzelf een Siesta Video Platform, en is helemaal opgemaakt in de look and feel van videoplayer Netflix. Je kan kiezen uit verschillende categorieën. Aan jou de keuze wat slaapverwekkend voor je is. De Royal wedding, een domino-contest of de vallende blokken met bijbehorende muziek van Tetris (oh boy, works for me!)? Jij kiest.De filmpjes zijn stuk voor stuk geplukt van youtube. Maar dat is nu nét de website waar je niet moet gaan surfen als je hoopt te slapen. Dus well done, Napflix.

Wie wint? 

Heb je kleine f*ckers die nacht na nacht weigeren te slapen? Je kan ze uren laten staren naar een kip aan het spit. Of je laat ze kijken naar de uitleg van de relativiteitstheorie. De kans is reëel dat jij het minder lang volhoudt dan je doorbijtende zoon of dochter. But hey, dan heb jij toch alvast geslapen, niet?