Het moge duidelijk zijn dat technologie allang niet meer alleen voor mannen is. Tech fashion en allerhande hoogtechnologisch huisgerief zijn prima voorbeelden dat fabrikanten steeds beter naar vrouwen luisteren. Nu er uiteindelijk ook allerlei tech voor boobies is, nu kunnen we nooit meer zeggen dat tech niet voor vrouwen is, right?

Kolven met Willow

Geen kolf-apparaat is hetzelfde. De ene zit niet lekker, de ander maakt te veel geluid. En nog weer een ander kolft zo slecht dat je na 5 minuten weer het gevoel hebt opnieuw te moeten. Jup… het drama dat kolven heet.


Willow is anders, en sterker nog: dit elektrische kolfapparaat draag je gewoon onder de kleding. Handig, want dat scheelt een aantal keer terug trekken op het toilet. In het opvangzakje tussen de borsten wordt de gekolfde melk verzameld. Bovendien schijnt ‘ie weinig tot geen geluid te maken, dus geen gekke reacties of bedenkelijke blikken van anderen!

Heb je wel de juiste?

Wist je dat 70% van de Belgische vrouwen de verkeerde cupmaat draagt? Dat kan komen door verkeerd inzicht, maar meestal zijn zwangerschappen, gewichtstoename en - afname de grootste boosdoeners. Shocking nietwaar? Of het percentage helemaal klopt, wordt niet door iedereen geverifieerd. Maar als 70% de indicatie is van hoeveel vrouwen er met een verkeerde bh rondlopen, is dat sowieso behoorlijk veel.


Gelukkig helpt ‘tech’ ons een handje en wel in de vorm van BH passpiegels bijvoorbeeld. Deze 3D passpiegels kijken naar jouw vormen en suggereren daarop de beste match voor jouw lijf. In de winkel kun je direct passen of de die BH ook mooi is bij jouw huidskleur en wensen. Hopla, hoeveel vliegen zijn dat niet in ene klap?!

Hop naar rotterdam voor die unieke bh

Wil je het helemaal dolletjes gaan? Laat dan een BH speciaal voor jou maken met behulp van een 3D printer. Je moet er wel speciaal voor naar Rotterdam reizen, maar wie zich echt hopeloos voelt, zou dit de ultieme oplossing kunnen zijn. Geen enkel lichaam is hetzelfde namelijk, maar BH fabrikanten brengen alleen de standaard opties in hun assortiment om daar winst over te kunnen maken. Maar wat nu als jouw ene borst veel groter is dan de andere? Zo’n 3D geprinte BH is dan wel echt een uitkomst.

Welnesscoach in je bh

Nog meer slimme tech voor de borsten: deze welnesscoach in een BH. Hij past de ademhaling aan naar de spanning die je in je lichaam hebt. Met deze Vitali BH en app word je op een simpele manier bewust gemaakt van de stress die je mogelijk onbewust ervaart. Een beetje prijzig is ie wel: voor 149 euro heb je er één.


wear sunscreen

Het Italiaanse Spinili Design heeft in de afgelopen jaren meerdere UV bikini’s op de markt gebracht. Ja, dat zijn smart bikini’s die meten hoeveel UV je op een dag al ontvangen hebt. Ook houdt hij bij wanneer het tijd is om even om te draaien, voor als je bijvoorbeeld lekker ligt te zonnen en je een egaal kleurtje over heel je body wilt hebben. Heel verantwoord, maar helaas wat minder voor je portemonnee: een Spinili bikini kost 300 dollar. Ketsjing! Je moet er al eens wat voor over hebben.