Om in de maand oktober (en dan ook meteen de rest van de herfst en winter) wat meer (weliswaar op een veilige manier) uit je kot te komen, daagt Maison Slash je uit met #1000UurDeDeurUit. Wat dat inhoudt? Kweetnihoeveel tijd buiten doorbrengen. In de warme nazomerzon, in het grauwe Belgische herfstweer of zelfs 's nachts onder de blote sterrenhemel. De bedoeling? Wat vaker onze frisse neus en groene vingers aantrekken en genieten van het moois dat moedertje natuur ons te bieden heeft. Daag jezelf en je huisgenootjes uit met de Maison Slash #1000UurDeDeurUit tracker. 't Is van om ter 't meest!

Meer naar buiten? 't Zal wel zijn!

Genoeg in ons kot gezeten! Bewegen in de buitenlucht is nog steeds even gezond, dus dat gaan we doen ook! Tijd buiten spenderen versterkt je immuunsysteem, is goed voor je luchtwegen en bevordert de spijsvertering. En naast al die fysieke voordelen, is 't mentaal vaak ook een boost voor je humeur. Genoeg voordelen dus, redenen te meer om een stapje in de wereld te zetten.

Duizend uur zelfs ...

Duizend uur, da's natuurlijk niet weinig. Hoe vul je in godsnaam duizend uur? Aha, daar hebben wij (surprise surprise) een lijstje voor gemaakt. Je zal dus waarschijnlijk zelfs tijd te kort komen. En als je denkt van 'Euhm, duizend uur? Wetegijwel hoe busy busy ik ben?', dan hebben we ook daar oplossingen voor! Eten en slapen doet namelijk iedereen. 's Avonds een filmpje kijken na al dat busy busy zijn, gebeurt ook al wel ne keer. Placeer je voor 't ontbijt dus even buiten, kampeer eens een nachtje in je tuin en kijk dan meteen dat filmpje 's avonds onder de blote sterrenhemel met behulp van een laptop of beamer. Je kan dan gewoon buiten even busy busy zijn! 


... met behulp van de #1000UurDeDeurUit tracker!

Om bij te houden hoeveel uren je in de buitenlucht vertoeft, maakten wij een handige tracker die je onderaan dit artikel gratis kan downloaden. Je jaagt 'm dan gewoon even door je printer en hangt hem naast de voordeur aan de muur. Kom je dan met z'n allen terug van een tweedaagse trektocht in de Ardennen, een bezoekje aan de plaatselijke kinderboerderij of gewoon een fietstochtje in 't dorp? Kleur dan per uur dat je buiten bent geweest een vakje in. Competitiebeestjes in huis? Voorzie voor elk gezinslid een tracker en daag elkaar uit om zo veel mogelijk uur de deur uit te zijn! 
Hebdegij nog meer nood aan tips en tricks om je #1000UurDeDeurUit tracker gevuld te krijgen? Hebdegij zelf super leuke ideetjes om een ander zijn #1000UurDeDeurUit tracker gevuld te krijgen? Hebdegij dan geen zin om je aan te sluiten bij het allerleukste #1000UurDeDeurUit groepje op Facebook?  't Is daar van voor slashparents door slashparents. Doe even gesjellig en word nu lid, en nodig je slashvrienden en -familie uit!