Je peuter die voor de honderdste keer je keukenkasten leeghaalt, je zoon die zichzelf aankleedt voor school en naar beneden komt met een onderbroek op zijn kop of je dochter die de meest grappige woordcombinatie schrijft op haar toets. Wat doen we dan? Het loslaten en er eens heel hard om lachen. Ga voor de real stuff op Instagram en volg deze 5 hilarische accounts met hoog herkenbaarheidsgehalte:

1. @Meester_Mark

Wie houdt van herkenbare schoolstreken is bij Meester Mark aan het juiste adres. Hij verzamelt de meest hilarische uitspraken en schrijfsels van leerlingen door heel Nederland en plaatst ze op zijn razend populair Instagramaccount. Streken en uitspraken die gewoonweg zalig zijn om eens te lezen en misschien ook wel heerlijk herkenbaar zijn. Eentje om te blijven volgen!

2. @AverageParentProblems

Terwijl heel wat Instagramaccounts die om kinderen draaien aantonen hoe perfect een leven met kinderen eruit kan zien, zie je op Average Parent Problems de echt herkenbare plaatjes. Dit very funny Instagram-account staat volledig in het teken van de echte problemen waarmee elke ouder te kampen krijgt en dat kunnen wij alleen maar toejuichen!
3. @BadParentingMoments

Ook hier moet je luidop lachen bij het zien van zoveel herkenbare situaties. Dit Instagramaccount viert de eerlijkheid van ouders die soms #badparentingmoments hebben. Of hoe dicht die momenten bij je eigen leven staan, toch?

4. @CélesteBarber

Doe jij dat ook? Scrollen door je Instagram en eens binnenkijken in het leven van de bekendste sterren? Laten we eerlijk zijn, echt natuurlijk zien de meeste foto’s er toch niet uit. Australische cabaretier Celeste Barber laat zien met haar eigen nagemaakte versies dat het echte leven als moeder lang niet zo perfect is. Hilarisch en heerlijk echt!

5. @Kidsaretheworst

Dat het helemaal oké is om niet perfect te zijn, bewijst het Instagramaccount van Anna Macfarlene. Zij deelt hilarische momenten van andere ouders en geeft ondertussen sneak peeks uit haar eigen echte leven. Haar captions zijn ook echt keihard om mee te lachen. Wedden dat je ons dankbaar bent dat we dit met je delen?