876637918 en nog oneindig meer inspirerende beelden en ideeën vind je op Instagram. Maar krijg je bij het invoeren van je hashtag meteen dat schoonste plaatje waar je naar op zoek bent? Tik #marshmallow in, want je wilt graag origineel doen op het volgende verjaardagsfeestje, en check wat je krijgt. (Ik kreeg 3 Indische vrienden op Tomorrowland!) Eindeloos scrollen en klikken dan maar? Duh, Maison Slash leidt jou rechtstreeks tot bij de juiste accounts. Deze maand: hilarische accounts met een hoog herkenbaarheidsgehalte!

Meester Mark

Mcul8JCJ7noBNvz00jxq4nIsJJK6noNFdr9rEfds.png

Wie houdt van herkenbare schoolstreken is bij Meester Mark aan het juiste adres. Hij verzamelt de meest hilarische uitspraken en schrijfsels van leerlingen door heel Nederland en plaatst ze op zijn razend populair Instagramaccount. Streken en uitspraken die gewoonweg zalig zijn om eens te lezen en misschien ook wel heerlijk herkenbaar zijn. Eentje om te blijven volgen!

Average Parent Problems

fzSJ7skxMwbIEUVd98nLBuYNlJTlZjoyWMUGOFdc.png

Terwijl heel wat Instagramaccounts die om kinderen draaien aantonen hoe perfect een leven met kinderen eruit kan zien, zie je op Average Parent Problems de echt herkenbare plaatjes. Dit very funny Instagram-account staat volledig in het teken van de echte problemen waarmee elke ouder te kampen krijgt en dat kunnen wij alleen maar toejuichen!

Bad Parenting Moments

dYAh3K6OWizmzjTssYCSIFeCCdJ7ju6Vf3XZqGNF.png

Ook hier moet je luidop lachen bij het zien van zoveel herkenbare situaties. Dit Instagramaccount viert de eerlijkheid van ouders die soms #badparentingmoments hebben. Of hoe dicht die momenten bij je eigen leven staan, toch?

Céleste Barber

adOXZDcyKJAp6vh6jT6a7hMTYqIsY9bwe0V6PuyC.png

Doe jij dat ook? Scrollen door je Instagram en eens binnenkijken in het leven van de bekendste sterren? Laten we eerlijk zijn, echt natuurlijk zien de meeste foto’s er toch niet uit. Australische cabaretier Celeste Barber laat zien met haar eigen nagemaakte versies dat het echte leven als moeder lang niet zo perfect is. Hilarisch en heerlijk echt!

Kids are the worst

O8C9KSEgK3TTw7ut0loszag1qOaIOtnQQtYIDCRs.png

Dat het helemaal oké is om niet perfect te zijn, bewijst het Instagramaccount van Anna Macfarlene. Zij deelt hilarische momenten van andere ouders en geeft ondertussen sneak peeks uit haar eigen echte leven. Haar captions zijn ook echt keihard om mee te lachen. Wedden dat je ons dankbaar bent dat we dit met je delen?