Aiaiaiai caramba! Nu we bijna switchen naar het zomeruur (RIP uurtje slaap, snif) , durven we al eens stiekem wegdromen naar de vakantie. En laat het nu niet zijn dat Instagram de perfecte plek is voor deze activiteit. Is er iets toffer dan tijdens eeuwigdurende treinritten en wachtzaaltijden te scrollen op zoek naar travel accounts vol wauw-fotos en te coole vakantiehuisjes? We give you vijf inspirerende travel accounts vol wegdroom-materiaal! 

Treehousemovements

De boomhutfase. Een fase als een ander. Eerlijk? We zijn er waarschijnlijk allemaal doorheen gegaan of we zitten er nog steeds in. Tegenwoordig kan je al die boomhutten ook gewoon bewonderen met een simpel klikje op dit profiel! Wie weet doe je nog wat inspiratie op voor je hoogsteigen boomhut! Want komaan, wie wil dit nou niet?  

The Venue Report

Van alles een beetje, een beetje van alles en dan krijg je dit account. Niet alleen huisjes deze keer, maar ook coole evenementen, restaurantjes en ervaringen! Pas op, er is een grote kans dat je last krijgt van een flinke portie jaloezitis. 

Glampings

Wie zei dat kamperen niet hip en luxueus kan zijn, die had duidelijk nog nooit van glamping gehoord! Je kan er meestal vinden voor een heel schappelijk prijsje! Europa puilt trouwens uit van de instagrammable plekjes waar ze glampings hebben! Dit account zet de mooiste op een rijtje. 

Canopy and Stars

Even je brein helemaal destressen en op off zetten? Dan schrijven we een stevige portie van dit profiel voor. Best twee maal per dag innemen bij ochtend en avondmaal.

Best_of_ Airbnb

De coolste, goedkoopste Airbnb's op een rijtje vind je op dit te gek account. Prachtige foto's doen je watertanden naar warmere tijden. Move over winter, summer is coming!