Hoor je het jezelf nog zeggen: 'die van ons gaan enkel met duurzaam houten speelgoed spelen'. Uhum. Ok. Maar 't is écht voor echt, want deze 7 houten sets zijn zo leuk én mooi dat je er niet zal aan kunnen weerstaan. 
Cocoon stapelstenen

Met deze lichte houten blokken van Janod kan je kleuter helemaal los gaan. En ze zijn nog trendy ook! Win win denken we dan!Breng de natuur naar binnen

De natuur in huis brengen zonder de vuiligheid die er aan te pas komt? Dat doe je met de houten blokken van Grimm's! Maar die rommel, die zal je er ook nu moeten bijnemen. Sorry, not sorry! 


Pastel blokken

Met deze mooie pastelkleurige blokkenset van Plan Toys kan je peuter al van kleins af aan experimenteren en de gekste gebouwen bedenken. En wie weet, is er daar wel een architect in de making bij jouw thuis? Ma how seg!

Qurkies

We kennen het allemaal wel: die vreselijke pijn wanneer je op een lego blokje gaat staan. Dat is vanaf nu gedaan met deze Qurkies, gemaakt uit rarara... kurk! Je kan deze trouwens ook zelf inkleuren. Hoe tof!

Waterblokken 

Dankzij deze houten blokken gevuld met rode, blauwe en gele vloeistof, kan je kind experimenteren met vormen en kleuren. Kijk er eens door en je ziet een heel andere wereld. 


Circus 

Wij noemen het circusfiguren. Maar noem ze zoals jij ze wil noemen want met deze blokken kan je oneindig veel personages bedenken!

ABCD...

Leerrijk en leuk. Is dat niet een beetje waar we allemaal naar op zoek zijn voor onze kinderen? Met deze blokken kan je al spelend kleuren en het alfabet oefenen. 

Stackrobats 

Nood aan een echte uitdaging voor koters? Neem dan zeker eens een kijkje naar deze stackrobats! Perfect om de creativiteit aan het rollen te brengen dankzij deze leuke acrobaten.  


In dit artikel gebruiken we affiliatie links. Dat wilt zeggen dat als jij klikt op de link en een aankoop doet, dat wij daar een klein percentage van krijgen. Jij betaalt niet meer voor het product dan als je rechtstreeks naar de welbepaalde website gaat. Je helpt ons alleen bij het ondersteunen van Maison Slash. Waarvoor dank!