Speculaas en mandarijnen! Chocolade ventjes en marsepein! Yes, het is tijd voor de meest magische periode van het jaar. De Sint komt eraan! Let’s spread that joy zoals pepernoten met chocolade. Om de kaken van je kinderen te laten gloeien van opwinding heb je niet alleen Maison Slash aan je kant, maar ook HEMA! Joepie! Haal je kleurpotloden maar boven, brave kindertjes. Dit jaar gaat HEMA voor een giga-kleurwedstrijd mét kans op een mega vette prijs. Enkele gelukzakken mogen de Sint dit jaar wél aan hun deur verwachten met een zak vol geschenken, ter waarde van wel 100 euro. Say what? Hieronder lees je er alles over!

De magische open haard van HEMA!

Als 6 december dichterbij kruipt, wordt het stilaan tijd om de grootst mogelijke schoen in huis te vinden en alle speelgoedboekjes maniakaal te doorpluizen. Vergeet echter niet de oh zo belangrijke tekening! De goedheilig man hangt de allermooiste exemplaren immers boven zijn bed. Kleuren dat het geen naam heeft dus! Dit jaar gaan je kinderen er helemaal voor met de kleurplaat van de magische open haard van HEMA! Kleur deze in en win win win kei veel speelgoed! Lees snel verder!


Kleur en print voor de Sint!

HEMA geeft alle kinderen dit jaar een duwtje in de rug met een prachtige kleurplaat die je kan downloaden. Op de tekening gluurt de Sint naar binnen om te kijken of de schoentjes wel klaar staan bij de magische open haard én of de obligate wortels niet werden vergeten. Je kan de tekening ook thuis ophangen en er je schoentje bij zetten, voor wie thuis geen stoof heeft. Al wie een foto trekt van zijn prachtige creatie en doormailt naar sint@hema.be mag een magisch mailtje van de Sint himself terug verwachten. Maar daar blijft het niet bij! Uit de inzendingen worden ook een paar gelukkige kinders getrokken die de échte Sint aan de deur mogen verwachten met een zak vol speelgoed van HEMA! Voor wel 100 euro! Whoop whoop! Hoe kan je dat verzilveren voor je kinders?

Bonne bonne bonne!

Zou het niet heerlijk zijn, moest de kindervriend in dit rare jaar toch op jouw stoep of oprit verschijnen? Dat zou pas een verrassing van formaat zijn voor je kinderen hé! Dat zijn herinneringen voor het leven! Dat dacht HEMA ook. Sinterklaas zal eigenhandig uit de inzendingen vijf kindjes kiezen bij wie hij in levende lijve zal passeren. En bonne bonne bonne! Hij gooit bij deze winnaars ook nog eens kei veel speelgoed van HEMA in hun tonne tonne tonne! Omdat het kan! Omdat we ook dit jaar kei hard Sinterklaas gaan vieren! 


 3, 2, 1: Winnen maar!

Waar wacht je nog op? Download bliksemsnel die toffe kleurplaat onderaan dit artikel! Kleur hem in, trek er een foto van en mail je meesterwerk door naar sint@hema.be. Sowieso mogen jullie een magisch mailtje verwachten. Wij houden verder alle vingers en tenen gekruist dat één van jouw kinderen de gelukkige winnaar mag zijn van een VIP-bezoek van de Sint met massa’s cadeautjes van HEMA! Succes, en nu snel meedoen!


Voor dit artikel werkte Maison Slash samen met HEMA. We publiceren hier enkel merken die bij ons/jullie passen, en waarin we zelf geloven. Je zal ons nooit horen zeggen dat iets gezond is als we daar niet zeker van zijn. Of dat iets plezant is, als dat niet zo is. We vertellen geen onzin. Beloofd. Hoe wij tegenover advertenties staat, lees je hier. De wedstrijdvoorwaarden vind je dan weer hier