We gaan meteen met de deur in huis vallen, want ja, wij zijn wel degelijk even direct als de titel van ons nieuwe boek. Wij doen een supercoole wedstrijd! Je kan Kunst winnen! Jaja, Kunst met de grote K van 'KAK! dat wist ik niet voor ik kinderen' had. Wil jij een one of a kind kunstwerkje winnen gebaseerd op jouw persoonlijk KAK!-verhaal (ingekaderd en al) van de hand van illustrator Floor Denil? Lees verder, toe!

Het is een beetje zoals die 17e eeuwse portretten van rijke families met witte kragen en geen haartje uit de plooi. Maar dan helemaal anders. Want op die schilderijen zijn de kinderen altijd piekfijn uitgedost, niemand die met zijn ogen draait en zaagt 'Hoelang dat hier nog gaat duren?' en 'Mama, maar hij heeft mij geduwd!' schreeuwt. Die portretten missen helemaal de KAK! van het alledaagse ouderschap.

Wij bij Maison Slash zijn eerlijk: het is niet altijd picture perfect en dat is oké. Verhef die kak tot kunst zeggen wij! Letterlijk dan, want op ons Instagram account loopt een supercoole wedstrijd waarbij je een kunstwerk kan winnen. Jouw meest memorabele, ontroerende, gênante of grappige KAK! - verhaal als ouder zal getekend worden door Floor Denil, de illustrator van onze New York Times bestseller (wie weet ooit) 'KAK! dat wist ik niet voor ik kinderen had'.

Wat is een KAK! - verhaal? Je kind dat op een familiefeest heel luid roept dat Tante Evy stinkt. Je kind dat tijdens een begrafenis in een weergalmende kerk trots verkondigt dat ze geen onderbroek aan heeft. Of jij die in de speeltuin 'Amai, dat kind met die groene broek is een trut!' zegt tegen (uiteraard) de moeder van het kind met de groene broek. Iedereen heeft een KAK!- verhaal! 

HGWJ4cYZd5GdptjqKUSCIzJjkvb55v0EdiTA2k3K.jpeg

Dus: volg ons op Instagram, laat daar jouw KAK!-verhaal achter en wie weet win jij wel een tekening die jouw 'KAK!' verheft tot kunst, een pièce unique de kaka quoi.

Veel succes! En ah ja, ons #kakboek is keihard te koop via bol.com en in de betere boekhandel!