Nog 20 dagen tot onze Family Rave Party! Tiktaktiktak... We willen niet in herhaling vallen: maar het wordt een kei dik feestje! Met vet goeie muziek waarop je ook samen los zou gaan thuis in de keuken. En wie dat dat allemaal aan elkaar gaat draaien? Aha! 


Een fuif wordt pas een vette fuif als de muziek spot on naar smaak is. Aangezien de Family Rave Party voor zowel slashparents als kinderen is, kan je nummers verwachten van zowel Michael Jackson als Justin Bieber. En misschien zelfs een Yves De Ruyterke. En uiteraard ook Boef en ‘Kind van de Duivel. ha!

Bepaal zelf mee de muziek!

Wil je 100% zeker zijn dat het jouw goesting is op zondag 26 november tijdens onze Family Rave Party? Laat dan jouw voorkeurmuziek achter op onze eventpagina op FB. Al verschillende slashparents deden het je voor, en dat geeft dan deze Family Rave Party Spotify-lijst! Dus als je alvast in de mood wilt komen, gewoon even het Rave Party-lijstje opzetten en tanzen tanzen!

Het Rave-alarm

Maar dus, nog 20 dagen voor het gaat knallen! Ja, letterlijk. KNALLEN. Want uiteraard beseffen we dat hard gaan mét kinderen niet even lang duurt wegens de kortere aandachtsboog. Daarom dat we een RAVE-ALARM hebben bedacht.  Om exact 14u30 en 15u45 zal de sirene loeien. Dat is voor jou het signaal om je naar de dansvloer te begeven en compleet te gaan op de beste rave-mix ever. Dance. it. out. 

Wie dat allemaal aan elkaar draait?

En wie dat dan allemaal zo schijtegoed aan mekaar draait? Misschien ken je die gast wel van de filefuif op Studio Brussel? Meet "Omdat Het Kan Soundsystem". Bekend en berucht van Scherpenheuvel tot in Zichem, en nooit te bedeesd om Christelijk advies te verschaffen aan kroostrijke gezinnen. Hij is dé Filefuif DJ #1, zoals wekelijks te horen op Studio Brussel. Wat begon als een grap, werd intussen larger than life, en voerde de DJ naar podia en events als Rock Werchter, Totally Snow en Kamping Kitschclub. Als geen ander mixt hij écht alle soorten muziek met elkaar tot een dikke vette rave. Hij is de man die de Rave-alarm-momentjes voor zijn rekening neemt. [caption id="attachment_10348" align="alignnone" width="960"]Persfoto 2 - Omdat Het Kan Soundsystem Omdat Het Kan Soundsystem[/caption] Maar ook deze topper dj MR. M zal instaan voor een geweldige Rave Party. Als resident dj van De Kruitfabriek weet hij perfect wat we zoeken. Met een originele mix van hits en wat nostalgische 90's belooft hij keer op keer te knallen. Some serious partying guaranteed! [caption id="attachment_10349" align="alignnone" width="1280"]MR.M - La Dolce Vita Afterwork 2016 MR.M[/caption]

Koop nu je tickets!

Wil jij ook hard gaan en completely losgehen samen met je kinderen? Kom dan naar onze Family Rave Party op zondagnamiddag 26 november in de Kruitfabriek in Vilvoorde. Tickets kopen kan je via deze link! #theparentsarealright!