Voor wie het nog niet wist, wij hebben dus een wedstrijdpagina. Met zot goeie deals specifiek voor te gekke slashparents zoals jij. Voor alle duidelijkheid, wij hebben zelf niets aan deze pagina. Het is helemaal een cadeau van ons naar jou. Omdat gij tof zijt. In het oog houden dus die handel. Zo is het elke week Sinterklaas.

Ook in september zitten er weer wat plezantigheden in onze wedstrijdpot. Aan jou de keuze om te kiezen...of weet ge wat? Je kan gewoon aan alle wedstrijden deelnemen. Vraagje oplossen en hopla! Hou zeker ook onze pagina op Facebook in 't oog of schrijf je in op onze nieuwsbrief, dan houden wij het voor jou in 't oog!

MEET THE MAGIC POTTY!

We kregen in de zomer nog een paar last-minute wedstrijddeals voor elkaar, dus deze Magic Potty had je nog van ons tegoed!  En neen, het is geen potty waar alles magisch in verdwijnt of waar de inhoud ervan verandert in goud of keimooie schoenen. Je kleeft een stickertje met wolkje in het potje, kind plast (hopelijk) op het stickertje en wolkje verandert in zonnetje en dan...hoera en klappen in die handjes maar! En ja, je kan wel zeggen, van die beloningen enzo, wij doen daar niet aan mee. Maar bij sommige peuters is dit wel de beste manier om ze uit de pampers te krijgen. Iedereen de pot op!

KLetsen voor het slapenSlapen is belangrijk en ook gewoon tof!  Voor kinderen is het prettig om de dag rustig af te bouwen met een vast ritueel. Met effe lekker te kletsen bijvoorbeeld. Combineer dit met het één en ander neer te pennen en je krijgt het boek "Slaapklets" genaamd. Een (dag)boek om samen met je kind de dag te laten bezingen met vragen en opdrachtjes en tips om zalig lekker te slapen.
We mogen er eentje weggeven, hoera!

Een heerlijk nieuw hoorspel

Owhja, dat lees je goed, want er komt alweer een fantastisch leuk nieuw hoorspel van Het Geluidshuis aan! Reinaert De Vos, dan nog wel. Maak kennis met een rinkelende chihuahua, een racende schildpad, een konijntje met overmoed, een harig eekhoorntje met een bijberoep, een afgetrainde beer, een wiskundige kat, maar vooral met... een sluwe vos die zich op slinkse wijze uit elke situatie weet te redden. Hij ligt pas vanaf 3 oktober in de winkel, maar wij mogen al 2 exemplaren weggeven. #hoegoedisda?

game it to meDe hoogdagen voor gamers komen er weer aan. Op 13 & 14 oktober palmt GameForce, dé bijeenkomst voor gamers in België, de Nekkerhallen in Mechelen in. 
Elk jaar opnieuw komen tal van ontwikkelaars en uitgevers naar GameForce met topgames, of het nu AAA-games, indie games, retrogames(Allright, Pacman, Space Invaders, Frogger,...ik warm mijn vingers al op!) of zelfs arcadegames zijn. Heb jij zo'n fervente gamers in huis? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat dat gamen nu eigenlijk allemaal inhoudt? Goed nieuws! We hebben hier verschillende duotickets klaar liggen om uit te delen. Hier in huis zitten er alvast 2 op hete kolen!