Verjaardagsfeestjes organiseren zorgt altijd voor een hoop stress en gedoe. Het voornaamste? De kindjes uit de klas of de familie op tijd een uitnodiging bezorgen! Anders wordt het feestje maar een eenzame bedoening. Omdat een uitnodiging soms bepaalt of iemand komt of niet, geven wij je met plezier een hele hoop inspiratie om volgende keer megafantastischgrave uitnodigingen in elkaar te knutselen die sowieso de feestbeesten uit hun kot lokken! 

Simpel maar schoon

Het hoeft niet altijd moeilijk te zijn om opvallend te zijn. Met een simpele bruine kaart, een ballon en wat tape kom je al een heel eind! Wie weet kan de ballon wel als 'beloning' dienen. Als je hem meebrengt, krijg je nog een cadeautje op het einde van het feestje!

NjNHyN12L7SryJwEXGo3AE8wqdxruqIpQhetx1wc.jpeg

Ook voor de confettifreaks hoeft het niet moeilijk te zijn. Teken met (glitter)lijm een cijfer, letter of iets anders op een gekleurd blad, strooi er confetti over et voilà, een mooie en simpele uitnodiging op één, twee, drie!

awG5U0oreS5YPxunmHIa4jYluks0pRsyClx2uOWp.jpeg

(foto 1 en 2: citymom.nl)

Wil je toch iets specialers doen, maar heb je niet alle middelen daarvoor in huis? Dan kan je met wat verf ook al veel doen! Schilder met waterverf een taart, een hoop pakjes, een bos ballonnen, ... Soit, waar je dan ook aan denkt! Wissel af met kleuren en voeg details toe met een zwart stiftje en klaar is kees! Snel en makkelijk dus. 

02Tthzpz3EebDSbGGFTDvsXgdkaWWuIqNovpQsf3.jpeg

(foto: thesprucecrafts.com)

Themafeestjes

Lego, veel kinderen blijven verzot op die kleine gele blokventjes. Wilt jouw zoon/dochter een Lego-themafeestje? Dan kan ook de uitnodiging in dat thema gemaakt worden! Snel, makkelijk en kei cool!

I9llsUqkvTIQn2v9unwaGf681gisjzVpe0SW25US.jpeg

(foto: anorganisedmess.com)

Groot of klein, het maakt al niet uit, iedereen kent wel iemand die verzot is van eenhoorns. De beestjes met gouden hoorn zijn dan ook niet meer weg te denken. Feestje gepland? Maak er eens een eenhoornfeestje van! Voor taarten vind je makkelijk recepten, voor de uitnodigingen zorgen wij. Met wat papier, schaar, gaatjesmaker en touw met glitter kom je al een heel eind!

sZtueziDhkqBK6vf9tUiWHN91e3ZFpTJkP3w7zXD.png

(foto: instagram.com)

Het hoeft niet altijd om een bekend filmfiguurtje te gaan, feestjes kunnen ook gewoon een safari- of zomer- of ijsjesthema hebben! Uitnodigingen hoeven absoluut niet saai te zijn en je maakt het zo leuk of moeilijk als je zelf wil/kan! Eens je op een grandioos idee ben je zo vertrokken.

gNkVvf6aKLKdPlWYlmBiiYbXGX04RXeUqqpOdkr8.jpeg

(foto: citymom.nl)

Wanneer de zon schijnt en de feestjes beginnen

Zomer, het perfecte seizoen om een feestje te organiseren! Het is (meestal) lekker warm, de vakanties staan voor de deur en met deze zomerse uitnodigingen wordt je feestje gegarandeerd een succes!

g49LuEyO7JQhq7KSQbj7ZLG5EDu3surQ93dHsVvH.jpeg

(foto: sostrenegrene.com)

Zei er iemand ijs? Succes verzekerd! En al zeker met deze heerlijke uitnodiging!

PpqJrXh8hhrJSime7Az8VEkEcw00SfPE9vRGvyCG.jpeg

(foto: partyinvitationcard.net)

Niet al te veel inspiratie? Of gewoon niet zo'n handige harry (of hariette), dan zijn er ook makkelijke oplossingen! Zoals deze, je neemt een foto van je kleine spruit, drukt hem af en met een ballon, lijkt het net echt!

hTgFhlrRtiuklxvmHwroxJxmUUfbtSSyizNr5dhN.jpeg

(foto: mamamanager.nl)