Heb jij een kind dat zonet de 1m20 heeft geraakt? Ow yes. Dat is sowieso vreugde en uitzinnigheid bij je volgende pretparkbezoek! Want 120 cm is dé lengte waarop je kind ein-de-lijk in de spannende en meer uitdagende attracties kan. Samen met de Efteling viert Maison Slash graag  jouw 1m20-feestje mee. Geef je kind op als Efteling-vlogger en ga met het hele gezin een dagje mee!

In de pretparkwereld heb je de "kleiner dan 120 cm-fase" en de "groter dan 120 cm-fase". Hoe dichter je bij fase 2 komt, hoe halsreikender je kind ernaar uitkijkt. Plots gaat ie een hele dag letterlijk op de toppen van zijn tenen lopen, of -hebben we van horen zeggen- wordt er een extra bolleke kousen onder de voetzolen geïnstalleerd om net die ontbrekende centimeters in te halen. 

Happy 120 cm!

Want 120 cm is een ding. Daar tel je voor af. Dan gaat een gloednieuwe onontdekte wereld voor je open. Waar je eerst nog een kleuter was, ben je nu een kind. 120 cm is de nieuwe sweet six(teen) die helemaal concreet wordt wanneer je vrolijk en trots voorbij de meneer met de meter loopt. Zo fier als een gieter. 

Want het beste van al? Je kleine mini is dan wel aan het groeien, maar blijft nog altijd een lekker verwonderd kind. Dat maakt dat het pretparkbezoek ook voor jou plots dubbel zo leuk is geworden. Niet alleen kun je eindelijk samen met zoon of dochter de meer uitdagende attracties doen: samen genieten, samen schreeuwen (in een pretpark is schreeuwen gelijk aan genieten, obviously). De buggy-fase is officieel voorbij, beste slashparent. Hallo freedom!

Gezocht: vlot kind van 120cm+

Doe zelf even de test op de website van de Efteling, en stel hier je lengtemeter in op 120 cm. Dan kan je plots in de Python, de Vliegende Hollander, Vogel Rok, en nog veel meer! Dat is een 1m20-feestje waard, vinden wij. En daarom zoeken we in samenwerking met de Efteling een vrolijk kind die deze geheel nieuwe pretparksensatie met ons en zijn/haar gezin wilt ontdekken. 

Heb je of ken je een vlotte 120 cm-plusser die niet op het mondje is gevallen, graag gefilmd wordt en staat te popelen om het Eftelingpark vanuit een nieuw 120 cm-perspectief te ontdekken samen met zijn/haar gezin? Stuur ons dan als de bliksem een video waarin het geweldig vlotte kind zichzelf voorstelt in 1 minuut en ons vertelt waarom 120 cm een feestje waard is.

*stilte

Jamaar

...En nu ga jij vragen: jamaar, mijn kind is al 130 cm, magdatdanook? Ja dat mag ook. Je mag zelfs ook zussen en broers hebben die kleiner zijn dan 120cm en die mogen ook mee. Of groter, ook die mogen mee.

Meedoen? Stuur dan een video van je 120+ kind naar ons waarin je geweldig vlot kind zichzelf voorstelt, en geef even in het begeleidend mailtje mee
- wat de huidige correcte lengte is van de vlotte zoon/dochter/nichtje/buurjongen... 
- wanneer 
jullie laatste pretparkbezoek plaatsvond 
- wat de samenstelling is van het gezin (aantal, leeftijden)
Drop al deze info in onze mailbox happy120@maisonslash.be. De leukste video's delen we op onze Instastories, maar belangrijker: de gelukkige maken we bekend op 29 mei!!