Santé Olé! Maison Slash doet deze zomer van #parentfriendly pop-up-bar. In het weekend van 9 tem 11 augustus zwieren wij de deuren open van onze KAFFEE SLASH op een kei-oude site in Vilvoorde, en we hebben geweldig grave plannen. 

5NLqfkCoFXp5soXNnq6Up5EQDGZe0OqBv1Xeug3L.png

Dus dit is een foto van de locatie as today, en wij vinden het ook spannend. Maar dit vroegere militaire terrein in Vilvoorde is (hoe zeg je zoiets niet overenthousiast?) GEWELDIG ZOT KEI NICE #PARENTFRIENDLY. 

WAAROM IS ONZE KAFFEE SLASH NIET TE MISSEN VOOR U EN UW KINDERS?

#Hebtgefkes? Want er zijn superveel redenen waarom je een bezoek moet brengen aan Kaffee Slash! Ten eerste is er een gigantisch en groen speelbos waar je kinderen eindeloos kunnen ravotten terwijl jij even onderuit gaat zitten op je strandstoel met een drankje, en een babbelke kan doen met andere volwassenen (in vakantiemaanden kan dat al eens gelegen komen.) 

Yy8NoGWrYAbC5UR9xrVjI0OZA9s5dxwtVVGZFIjD.jpeg

Neem ook al jullie wielen mee. Want alles wat rolt en niet aangedreven rijdt is meer dan welkom in de sportstraat langs Kaffee Slash. Je kind leren fietsen stond sowieso al maanden op je onafgewerkte to do-lijst. Of eindelijk kan je samen met je kind dat allang dat beloofde skeerlertoertje afwerken. En ook skater-ouders en -kinders, neem jullie boards mee, want ook de nodige rampkes (de toffe waarover je kan spingen, niet de lastige van het leven) zijn aanwezig. 

2e9pGwpviPpLcgeX583mgEeReAJAutIxznliKeRV.jpeg

Ben je zo niet van de sport? Maak dan een ommetje langs het geweldige kunstenparcours. Of laat je kinderen losgaan in de zandbak of op de klimrekken, ga sjotten op het voetbalveld, dunken bij de basketringen. Check ook de telefooncel met verhalen of de grote moestuin met aquaduct. En dan hebben we het nog niet eens #parentfriendly gemaakt op Maison Slash-niveau. Klik en volg nu al maar ons facebook-agendadingetje, want dit is ons plan:

9/8 Afterwork Chillen en de kinderen kijken een film

Wanneer je op vrijdagnamiddag 9 augustus op de valreep weer het toonmoment van je kind op het recentste kampje hebt gehaald, is het toegestaan om trots klinken op wat een geweldige moeder of vader jij bent. Wij zorgen voor de sfeer. Zo wat afterworkerig met fijne muziek en drankjes en al. Kinderen zijn uiteraard toegelaten. Meer nog: terwijl jij van je drankje nipt, kan je je kind naar de open air cinema sturen met een stevige zak popcorn. En ja, jij mag ook mee. (En voor je het vraagt: de cinema is gratis, de popcorn niet) Vergeet je kussens en dekentjes niet, want het wordt helemaal gesjellig!

Open vanaf 16u- 22u. Open air Cinema om 20u30. (Kies via onze IG-stories mee welke film het wordt)

10/8 You do share food!

#Wearemoe, en jij ook toch, slashparent? Daarom houden wij op 10/8 een kleine sharingfood-picknick. Dat betekent dat elke bezoeker een eigen portie food meeneemt voldoende voor het aantal personen in je gezelschap. Zijn je kinderen dat ene lekkere en snelle - doch afgezaagde- pastaslaatje intussen wat beu gegeten? Zwier een kom op onze foodsharingtafel en geniet zelf van de onontdekte recepten en maaltijden van collega slashparents. Een mens doet inspiratie op én 't is gelijk een buffet waar je zelf amper moeite voor hebt moeten doen. Eigen bestek en borden meebrengen is aangeraden!

Open vanaf 12u tem 22u. De foodsharing-tafel is open vanaf 17u tot 20u30.  Zoet én zout is allemaal welkom. Volg meer praktische info via Facebook

11/8 Totally no brain family-fest met boerderijdieren!

Op zondagnamiddag gaan we voor totally no brain family-fest. Het is van hangen en genieten, ravottende kinderen, samen kubben en spelletjes spelen. Boer Jef komt langs met zijn Farm on Wheels (diertjes aaien!!), je kan heerlijke ijsjes smullen bij het ijskraam of zélf limonade maken met kruiden uit de moestuin!

Open vanaf 12u tem 19u.

hit2yOyiW5UtDTGQLYtS1648F1uaJLUDEFiCr99v.jpeg

X4ki1GSKO3dRmmzflUPnOCd09JZIVCplcBNWTX2F.jpeg

Praktisch

Onze KAFFEE SLASH zal te vinden zijn op de Asiat site in Vilvoorde - waar trouwens elk weekend tijdens de zomer iets te beleven zal zijn. Het gebouw dat we omdopen tot bar was vroeger trouwens een officiersmess. Dus waar vroeger luitenanten en kolonels soupeerden, kan je deze zomer terecht voor verfrissende drankjes in schtijl, met zicht op het groen.

Wij claimen de plek in het weekend van 9 tem 11 augustus en bombarderen het dan tot de geweldigste #parentfriendly zomerbar van het hele land! 

Volg onze plannen via dit Facebookevent!