Santé Olé! Maison Slash doet deze zomer van #parentfriendly pop-up-bar. In het weekend van 9 tem 11 augustus zwieren wij de deuren open van onze KAFFEE SLASH op een kei-oude site in Vilvoorde, en we hebben geweldig grave plannen. 


Dus dit is een foto van de locatie as today, en wij vinden het ook spannend. Maar aan dit vroegere militaire gebouw is een gigantisch ravotbos, een moestuin, een sportstraat om te sjotten en te skaten, een zandbak voor de kleinsten, klimrekken voor durvers, speelheuvels om te veroveren, basketringen om te dunken, ... en dan hebben we het nog niet eens #parentfriendly gemaakt op Maison Slash-niveau. Klik en volg nu al maar ons facebook-agendadingetje, want dit is ons plan:

9/8 Afterwork Chillen met kinderen toegelaten

Wanneer je op vrijdagnamiddag 9 augustus op de valreep weer het toonmoment van je kind op het recentste kampje hebt gehaald, is het toegestaan om trots klinken op wat een geweldige moeder of vader jij bent. Wij zorgen voor de sfeer. Zo wat afterworkerig met een gepaste dj, cocktails en mocktails en al. Kinderen zijn uiteraard toegelaten.
Open vanaf 16u- einduur onbekend.

10/8 You do share food!

#wearemoe, en jij ook toch, slashparent? Daarom houden wij op 10/8 een sharingfood-festival. Dat betekent dat elke bezoeker een eigen portie food meeneemt voldoende voor het aantal personen in je gezelschap. Zijn je kinderen dat ene lekkere en snelle - doch afgezaagde- pastaslaatje intussen wat beu gegeten? Zwier een kom op onze foodsharingtafel en geniet zelf van de onontdekte recepten en maaltijden van collega slashparents. Een mens doet inspiratie op én 't is gelijk een buffet waar je zelf amper moeite voor hebt moeten doen. Eigen bestek en borden meebrengen is aangeraden!
Open vanaf 12u tem 22u. De foodsharing-tafel is open vanaf 16u, want zoet én zout is allemaal welkom. Meer praktische info volgt via Facebook

11/8 Gezocht: workshops voor gezinnen!

Op zondagnamiddag gaan we voor totally no brain family-fest. Het is van hangen en genieten, ravottende kinderen, samen kubben en spelletjes spelen. Maar wie weet ook een geweldig workshopke hier en daar? Wilgenhutten vlechten, een boomfanfare of pizzabakkerij. Eerlijk? We hebben nog geen tijd gehad om het programma uit werken. Maar dat kan met jouw hulp en tips! Ken of geef jij coole workshops of activiteiten aan kinderen en families, laat dan als de wiedeweerga een berichtje achter op dit mailadres: Kaffeeslash@maisonslash.be
Open vanaf 12u tem 19u.

Praktisch

Onze KAFFEE SLASH zal te vinden zijn op de Asiat site in Vilvoorde - waar trouwens elk weekend tijdens de zomer iets te beleven zal zijn. Het gebouw dat we omdopen tot bar was vroeger trouwens een officiersmess. Dus waar vroeger luitenanten en kolonels soupeerden, kan je deze zomer terecht voor verfrissende drankjes in schtijl, met zicht op het groen.

Wij claimen de plek in het weekend van 9 tem 11 augustus en bombarderen het dan tot de geweldigste #parentfriendly zomerbar van het hele land! 

Volg onze plannen via dit Facebookevent!