Pasen. Dat staat gelijk aan pastelkleurtjes, gele kuikentjes en fluffy paashazen. Met die laatste gaat het al eens helemaal fout. Hieronder een kleine verzameling van ik-bedoelde-het-goed-maar-sla-de-bal-helemaal-mis-paashazen. Of hoe kindjes op de schoot nemen bij dat lieve konijn toch niet écht een super idee blijkt te zijn.

That moment wanneer je de schattige paashaas in jezelf naar boven wilt halen maar dat niet helemaal uitdraait zoals je had gewild. Plan mislukt. Huilend kind. Geen happy easter dit jaar!

(Foto: Pinterest)

Hou je zó hard van Halloween dat je gewoon nu al alles uit te kast wil halen, ook al is het nog maar … april? Dan hebben wij hét per-fecte kostuum voor jou. En nope, wij staan niet in voor ongevallen of getraumatiseerde kinderen.


(Foto: Pinterest)

Wanneer je écht geen mooi kostuum kan vinden of je DIY-skills toch niet zo goed zijn als je dacht, raden we je gewoon aan om het opvoeren van een showke aan iemand anders over te laten. Tenzij je het niet erg vindt dat er familieruzies ontstaan, ofzo.


(Foto: Pinterest

Wie heeft het zelfs ooit bedacht om kinderen op de schoot te laten zitten van paashaas-Sinterklaas-Kerstman-whatever personen?! Wij zien het zelden goed aflopen. Wel leuke foto’s voor in het album, dat wel.

(Foto: Pinterest)

Als er nog niet zoiets bestond als een paashaas trauma, dan roepen we dat effekes hier en nu in ‘t leven. Eerlijk is eerlijk, je zou zelf je ergste vijand nog niet bij zo’n beest op de schoot zetten, toch? Dat is om problemen vragen.


(Foto: Pinterest)


Soit. Je hebt dus gezien hoe het niét moet. Hoe dan wél? Paaseieren pimpen bijvoorbeeld. Of eens op een alternatieve manier paaseieren zoeken. Daar zijn de kinders wel effe zoet en gelukkig en blij en al mee. Happy easter y’all!