Whahaha, jezelf hullen in funny foute aerobic-outfits en terwijl samen lachen en sporten met je kinders? Euh ja, natuurlijk vinden wij dat graaf! Slashparent Hanne organiseert op zaterdag 27 oktober een family edition van haar geweldige  'Eighties Aerobics'. Schrijf je nu in, zeggen wij. 

De goeie feestjes stapelen zich op. Want na de Family Rave Party (Koop je tickets nu!) blijft het maar doorgaan met geweldige initiatiefkes. Zoals de 'Eighties Aerobics -Family Edition" die eind oktober in Gent doorgaat. 

Moms just wanna have fun

Het idee kwam er van de Gentse slashparent Hanne. Want sporten moet ze en wil ze, maar beikes.. Is het bestaande sportaanbod niet iets teveel op prestatie gericht en te weinig op plezier? Maar de redding was nabij. Via via hoorde Hanne van een zotte dansinstructrice Petra die hoelahooplessen geeft op rolschaatsen, en fitnesslessen in de Noordzee (jawel, een workout in de golven). Een match made in heaven, quoi.

Al snel kwamen de twee op een ideaal plan om the eighties sport en moves een nieuw leven in te blazen. Letterlijk. Want Petra kwam de eerste lesdag opdagen in een gouden turnpak met gouden cape. Sindsdien maakt ze van elke les een waar spektakel.

o7erPl54YXtDsbLdDlnWF5IygibivgrhcKkdHs7j.jpeg

Sporten met make up!

Eighties Aerobics zijn niet enkel typische vrolijke synthesiser-beats of de sensuele moves van toen, maar ook de outfit. Really. Het verkleden maakt deze sport extra leuk. Elke workout voelt een beetje aan als een kleine fuif, met het voordeel dat je geen kater hebt de dag erna (hoogstens wat gezonde spierpijn).

Meedoen is elke maand opnieuw een excuus om je te verkleden en te schminken! Heb jij ooit al een aerobicsfoto van Jane Fonda gezien zonder make up? Wij niet.

u4ykkDKHmNJAXOFxjxyN4I1tTb1l78rIDajNhbxA.jpeg

Kinderen welkom!

En nu is er dus een family edition. Sporten. Schminken. Kinderen. Alles in één. De oefeningen zullen wat eenvoudiger zijn, dus iedereen die schrik heeft om de danspasjes niet te kunnen volgen, dit is je kans! En speciaal voor de kleintjes zijn er ook enkele pauze’s voorzien met een versnapering.8Yqn0IdtH7pjwRKVXxdOElNcMnJq2TbikaOCUDri.jpeg

Praktisch

-  zaterdag 27 oktober 2018 om van 16u tot 18u.

- 2 uur dansplezier onder leiding van Petra’s D.A.N.C.E. classes.

- inschrijven doe je via hannedeheegher@gmail.com met je naam en met hoeveel volwassenen en kinderen (< 12 jaar) je komt. Dan krijg je een berichtje met de betalingsgegevens. Je inschrijving is pas geldig na betaling en de plaatsen zijn beperkt. Dus wacht niet te lang!

-   12 euro per volw -  7 euro per kind (onder 12 jaar) in voorverkoop

- in Sint-Amandsberg (op een steenworp van Dampoort station in Gent)

Zoek je nog een outfit? In het Gentse kan je kledij huren bij Stephanie van Mish Mash. (Bij haar kan je trouwens een volledige Eighties Make Over voor volwassenen boeken).

Volg zeker de eventpagina op Facebook : Eighties Aerobics:The Family Edition

h7lvkq29tgsYIJLb2rXJfULxVpkOZU7t3RXx1Hxs.jpegKan je niet komen in oktober, maar wil je er wel een van onze gewone lessen bijwonen? Maak je lid van de Facebookpagina “Eighties Aerobics” waar je op de hoogte kan blijven van waar en wanneer de lessen doorgaan.