Sint, Piet en Slechtweervandaag zijn al gepasseerd, zijn aan het passeren, moeten nog passeren. Whatever! Wat vast staat, is dat je heel waarschijnlijk weer zal verdwijnen achter een berg chocolade. Als je het wel hebt gehad om van dat goedje tussen je boterham te duwen (want eigenlijk werkt dat wreedaardig op de zenuwen dat dat daar altijd van tussen valt) hebben wij nog wel wat tips om er wat anders mee te gaan doen!

Om te smeren

Uy08HHEh8CQ5CZ47SgRvewicd1RHMlVGTdZLv7Zo.jpeg

Gedaan dus met dat gebrokkel tussen je boterham. Verzamel al die chocolade bij elkaar en maak er chocopasta van. Wij deden het al eens met paaseieren, dus kunnen we dat net zo goed met een chocolade Piet. Hier met dat recept en smelten maar die handel!

zonder schaamrood

20160819_161929.jpg

Rocky roads, zo noemen ze deze. Ze zien er inderdaad nogal hobbelig uit. En daarnaast zijn ze ook nog redelijk healthy. Zonder het schaamrood op de wangen smikkelen van deze krokantjes, dus. Haal wat rijstwafels, noten en gedroogd fruit in huis en je kan aan de slag! Het volledige recept vind je hier!

Een engeltje op je tong

hmsnickers-6.jpg

Als we je zeggen dat je zo'n overheerlijke snickers gewoon thuis kan maken, geloof je dat dan? En voel je dan ook al het water in je mond lopen? Maar, écht hè, you can! En dat is zelfs niet eens zo moeilijk. Want ge moogt wat klodderen. Helemaal chocoladegeil worden wij daar van! En hoe gretig ben jij om aan deze te beginnen?  Gewoon effe klikken op deze en je kan meteen aan de slag.