Om het ons allen wat gemakkelijker te maken, hebben wij de F(ret)-16 in het leven geroepen. Gerechtjes die (bijna) net zo snel gemaakt zijn als dat een F-16 vliegt. Voor deze maand zijn dat: omeletjes om te onthouden! Want een goed ontbijt kan al eens een omelet bevatten. Omdat wij al eens graag speciaal doen, zochten we voor jullie de lekkerste, maar ook de meest hypergeflipte recepten voor een geslaagd omelet!

Omelet'wrap' met spinazie, zalm en kaas 

CLLVCd2u33vNgc9ryGWpZiNPMatLqzQteAYWUPXw.jpeg

(foto: cottonandcream.nl)

Het klinkt heerlijk en het ziet er ongelooflijk goed uit! Deze 'wrap' van omelet heeft alles wat een stevig ontbijt nodig heeft. Eitjes, spinazie, gerookte zalm en kaas. Loopt het water je al in de mond? Het recept vind je hier! Noot van de redactie: je mag dat ook voor de lunch eten. Just saying!

Omelet met gegrilde groenten

5iImoMiV0DuvHR2wxubXGhimWLMAPhncwG0fqdo4.jpeg

(foto: dirk.nl)

Misschien niet meteen eentje als ontbijt, maar eerder als lunch. Dit is een stevig omelet met heerlijk gegrilde paprika, courgette en champignons. Voeg daar nog wat kaas aan toe en we krijgen allemaal spontaan honger! Jij ook? Wij vonden hier het recept!

Amerikaans omelet met avocado

tZ0pt7zFBNTWTT6Zac9GFup2ouAxtFPg3QYVqh95.jpeg

(foto: smaakmenutie.nl)

Wie al eens naar een Amerikaanse serie kijkt, zo nu en dan, weet dat ze daar graag stevig ontbijten. Dat kunnen we met dit omelet niet ontkennen, maar het ziet er verdomd lekker uit! Met ham, tomaten, kaas en avocado's? Daar kan je niets verkeerd mee doen! Ook graag eens proberen? Voilà, het recept!

Provençaals omelet met rosbief

6qFvX5OpbEwQ6whc8dISrVVfTjwHF9ZA8knPtvRm.jpeg

(foto: okokorecepten.nl)

Dit is eentje voor de vleeseters onder ons. Een omelet met een hoop groenten en rosbief? Toegegeven, het is een specialleke, maar daar zijn wij hier niet vies van! Daarom delen we maar al te graag het recept met jullie.