Om het ons allen wat gemakkelijker te maken hebben wij de F(ret)-16 in het leven geroepen. Gerechtjes die (bijna) net zo snel klaar gemaakt zijn als dat een F-16 vliegt. Voor deze maand zijn dat: super lekkere taco’s. Het moeten niet altijd groenten, een vleesje en patattekes zijn, hé. En neen, wij doen niet van de klassieke taco’s. Het mag al eens wat meer zijn!

Taco's als ontbijt? Yes, please!

In de categorie ‘hoe specialer, hoe beter’: de ontbijt taco’s. Want hoe goed is dat om een drukke dag te beginnen met een stevig ontbijt! Deze heerlijkheid is op een kwartiertje klaar en is één fiesta voor je ogen en mond. Met onder andere (linzen) tortillas, eieren, bonen, tomaat en kaas ben je al bijna ready to go. Het hele recept kan je hier vinden. Opletten! Je begint al te watertanden door alleen nog maar de foto’s te zien. #sorrynotsorry

De officiële naam van dit gerecht luidt zo: ‘huevos rancheros tacos’. Klinkt nog lekker exotisch ook!

LnWFr1Ph5pVB1jYGOAroYfBvdSV9mlkWuFzCLZCz.jpeg

(Foto: The Tortilla Channel

CHILI WiLLI SPICY HOT DOG TACO’S

Next up: chili dog taco’s. Eentje voor de liefhebbers van wat pikant. Super simpel en echt lekker als snack. Of als avondeten, waarom niet! Je hebt alleen maar 20 minuutjes tijd en 7 ingrediënten nodig om dit klaar te maken. We beginnen precies een klein hongerke te krijgen.

sZsA24UNUGBjtm6obKlMVANvfR9l1SkOPVF1QtNF.jpeg

(Foto: Pillsbury)

sushi? Taco's? Allebei, graag!

Wat eten we vandaag? Sushi? Of taco’s misschien? Of allebei? Jep, allebei! Deze taco vulde een jaar geleden de kranten als dé nieuwe rage op je bord: de sushi taco. Eigenlijk is dit zoals gewone sushi maar dan niet opgerold. En nog een belangrijk detail: geen gedoe met stokjes. Yes yes!

Goestingske gekregen? Kijk dan hier.

kJz33Wjwn4x4sPF5TKEOkgZf7BfXjnfHrLwBkM7C.png

(Foto: Soranews24)

Heerlijke cupcake- euhm, cuptaco's

De inhoud hoeft niet altijd mega speciaal te zijn, de vorm kan dat ook zijn! Een klassieke taco met onder andere gehakt, bonen en kikkererwten, maar dat in een ander jasje. Een muffin-jasje. Dat doe je door de wraps slechts 5 minuten in een muffinvorm in de over te steken. Hoe dat exact gaat, kan je hier zien.

HIQ9u02DPl5dcLgBGM0YpmdxCP5Nm5rs9oZFFXRh.jpeg

(Foto: Tablespoon)

TACO én VLEES én FRIETJES

Nog zo’n voorbeeld van 'ik kan niet kiezen wat we gaan eten'!  De taco met én vlees én frietjes. The best of both worlds. Nom, nom, nom. Zo van Mexicaans gerecht meets Belgische klassieker. Ik weet wat ik ga eten vanavond! Hier zie je het volledige recept.

01dHCeFxwgxMhqguIhIVBQgrYfxRwfyjSTSqXC0m.jpeg

(Foto: Homemaderecipes