Koken als een pro? Jouw kind kan dat! én al zeker met deze supergemakkelijke
recepten uit de reeks "Kinderen los(t) in de keuken"! Stuk voor stuk recepten die jouw kids helemaal zelfstandig kunnen
maken. (JIJ MOET NIKS DOEN. NIKS!) Lean back and relax, want als de slashkids uit onderstaande video de recepten kunnen maken,
dan kunnen die van jou dat ook! 

Haal de inner-Japanner in je kind naar boven met deze megalekkere komkommer-sushirolls. Echt een 10/10 voor originaliteit en smakelijkheid in de brooddoos. We raden aan om stokjes in huis te halen, kwestie van het echtheidsgevoel naar boven te halen.

MAISON SLASH GOES YOUTUBE


Maison Slash goes YouTube. (Abonneer je maar alvast op het Maison Slash-kanaal. Dat is slim. Zeer slim.) Ieder recept werd namelijk door de slashkids gemaakt en voor jullie gefilmd. (Elke maand lossen we een nieuwe) Geen excuses dus, want was het ooit al zo makkelijk? Zet je neer en (laat ze) bakken maar!



WATHEBBENZENODIG?

Voor 15 à 18 rolletjes

Ingrediënten

      • 1 komkommer
      • 2 schelletjes kaas
      • 2 schelletjes kalkoen
      • Handvol geraspte wortel
      • Sesamzaadjes

      Benodigdheden

      • Meloenuitholler
      • Mes
      • Klein mes
      • Snijplank
      • Seveerplank/bord

      HOEMAKENZEDA?

      • Neem de komkommer en snijd deze in stukjes van 2 cm
      • Haal het de zaadjes uit de stukjes komkommer met een meloenuitholler.
      • Snijd de kaas en hesp op de gepaste grootte (stukjes) en steek deze, samen met de wortel, in de holletjes.
      • Werk af met Sezamzaadjes.

      PRO TIP: Voor de vega's onder ons, met enkel kaas smaken deze sushi-rolls ook gewoon top!