Ben jij toevallig op onze website #ad tegengekomen? Dat betekent dat het artikel dat je net las er gekomen is dankzij sponsoring van een bedrijf of merk. Jep, advertenties. Hope you liked reading it?

We zijn deze website begonnen zonder budget en met enkel gratis artikels. Voor jou. En omdat we zelf zaten te wachten op een magazine specifiek voor ouders. Omdat ook wij vinden dat de moeders en vaders van deze wereld een inspirationele plek verdienen. Maar om dit vol te houden zullen we ook wat centen moeten verdienen.

GEEN PANIEK

Deze website zal nooit een schreeuwerige reclamefolder worden. We publiceren hier enkel merken die bij ons/jullie passen, en waarin we zelf geloven. Je zal ons nooit horen zeggen dat iets gezond is als we daar niet zeker van zijn. Of dat iets duurzaam is, als dat niet zo is. We vertellen geen onzin. Beloofd.

Sterker, dankzij die extra centjes kunnen we nòg meer verhalen vertellen die jij leuk of interessant vindt. Want wie wil er nu niet weten hoe je een leuke en gemakkelijke hoogslaper maakt van een kast van Belgisch design? Of waarom zouden we je achterhouden als er een nieuw en interessant product op de markt is dat jouw leven vergemakkelijkt. Bekijk het positief, “advertenties” zijn stiekem een toegevoegde waarde voor jou, de drukbezette #slashparent.

Tiens, ben jij een bedrijf en wil je plots héél graag samenwerken? Doen! Meer info kan je hier vinden of je kan ons gewoon een mailtje sturen.