WE ARE SÓ READY TO RAVE. Maar het is nog 9 weken wachten voor we op zondagnamiddag 17 maart de Kompass Klub in Gent helemaal Rave Party- gewijs omtoveren in een dik vet feestje. Heb jij je tickets trouwens al?!!

Ge kent dat wel zo van 'derde keer goeie keer', awel bij ons is het: derde keer, ja-het-kan-nóg-beter goeie keer. Stiekem zijn we nog aan 't bekomen van de vorige keer in Antwerpen. Maar intussen zijn de plannen voor onze derde rave-editie in Gent al vollenbak in opmars! 

nlwHFXX2r2uDYqjq2WTp5NPfLIKwcQMHpAENHSKg.jpeg

dGUGBgS1PeCQzsJQQfQyCIzi3KlkejtZz7Cl73o9.jpeg

Die family rave, wat is dat nu weeral?

Een Family Rave Party is een zot feestje voor slashparents én hun kinderen. En daarmee bedoelen wij niet alleen zalige muziek voor jong en oud (jazeker, 't is van sjansen dansen op old school deuntjes én hits van nu), maar echt nog oneindig veel meer activiteiten! Van extreem neon en fluo make-overs tot photobooths en gekladder met verf-toestanden.

Check gewoon hieronder de aftermovie van de vorige editie en alles wordt duidelijk.


Kan mijn hele gezin mee raven?

Of course, voor ons staat er geen leeftijd op rave-fanaten! Maar we zijn wel graag eerlijk: vanaf 4 jaar (tot een jaar of 12) is het voor jouw kinders het tofste om mee een stapje in de wereld te zetten. Dus: jij brengt jouw rave-gang mee en wij zorgen voor de nodige gehoorbescherming. Ahja, het blijft bij ons altijd #parentfriendly hé!

lQX68gHxiSIxsKPGnAgdiAglcJf5ZEgNz3k5AV1B.jpeg

wTCzDm2ktEtIe6QsnlfwyNpYgQdCircZeau5mMUK.jpeg

ssMgxCe1vMjFsqWjDXpuSHicK0DmC8rdNTU1n9Mv.jpeg

S0Eh2IjQkuzaZ9xPgtMOmEKLmSMvBwZrwKxllTqo.jpeg

Waarom moet ik op hét feest van 't jaar zijn?

Een danske placeren op een goed nummerke samen met je kinders én de volledige vriendengroep. Natuurlijk mét bijpassend drankje in de hand, eventueel de virgin versie, het is er allemaal. En dat alles is dan volledig gedrenkt in fluo shizzle en een zalig retro sfeerke. 

Nog niet overtuigd? Het is in Gent te doen dit jaar! En bovendien werd de Kompass Klub net verkozen tot de beste club van 't jaar! 

oUavHxuzwrmVNYL26F2UfxYf8DTxkSMehyXHSmSQ.jpegPtFkceVvVb19kxvCtN6i6PXLaBCGJKZ3YFnFdbrr.jpeg

Effe praktisch

  • Zondagnammiddag 17 maart 2019
  • Tussen 13 en 18u
  • Kompass Club Gent
  • Vanaf 4 jaar


KLIK HIER VOOR TICKETS!