Mogen we even een bommeke droppen? MAISON SLASH ORGANISEERT EEN FAMILY RAVE PARTY!! Voila, dat is ook weer uit onze leden. Nu je dit weet, moet je gewoon je agenda even rustig plannen en komen! Zondag 26 november is dé dag.  Rave party

Dus. Maison Slash organiseert een "Family Rave Party". Wtf is dat?!

Een Family Rave Party is een dikke vette fuif voor slashparents én hun kinderen. Beeld je het volgende in: neon, neon en extreem veel fluo. Vet goeie muziek waarop je ook samen los zou gaan thuis in de keuken. (Denk Michael Jackson én Justin Bieber. Misschien zelfs een Yves De Ruyterke. Uiteraard ook Boef en 'Kind van de Duivel. ha!) Overigens, ook niet onbelangrijk: er zijn cocktails én mocktails. En keiveeeeeel stoere activiteiten (om het uiterst verschrikkelijke woord 'randanimatie' niet te moeten gebruiken).

Maar wààrom? In godsnaam?

Tsja. Een beetje om dezelfde redenen waarom we met Maison Slash zijn gestart. Omdat we allemaal meer zijn dan mama of papa alleen. Omdat kinderen krijgen no way het einde betekent van onze rocknroll! Omdat... whatever. Zolang we ons maar amuseren. Ah, en Maison Slash bestaat tegen dan ook een jaar. Dat was ook wel een klein reden.

Wat kun je daar dan allemaal doen?

Awel, dansen? Dat is toch wel redelijk de bedoeling op een rave? En ook: drinken. Volgens ons ook niet te skippen op een feestje. (Jaja, uiteraard ook zonder alcohol. En ook met.) Wat je nog kan doen: is zot doen met uw kinders. En uw vrienden. En die hun kinders. Enfin, je snapt het wel he.

collage raveIk dans niet graag.

Ok. Misschien vind je retrogamen samen met je zoon of dochter wél leuk? Of krijt-graffiti-spuiten? Of een matching tattoo laten zetten (Airbrush, mensen. Geen paniek) Of jullie eerste rave samen laten vastleggen in een fotobooth? Of toverbollen eten tot je erbij neervalt? Of jezelf versieren met glowsticks? Of... pfff. Er is gewoon veel.

En dat is dan allemaal keiduur zeker?

Alles is relatief: één haar op je hoofd is weinig, één haar in je soep is teveel.  Slashparents betalen 16,96 euro (damn you Eventbrite, want het was eigenlijk 15 euro maar daar komen dan reservatiekosten bij. Boehoe!), en kinders betalen 9,60 euro. Daar zit alles bij inbegrepen (ingang, dj's, gamen, tattoo, toverbollen, glowsticks, en vanalles meer), behalve de drankjes en een eventuele snack. Toch niet zot, he?

glow in the darkWaar gaat dat spel door? Want ik rijd niet naar de andere kant van den Belgique hé.

We hebben speciaal voor jou een centraal gelegen plekje gevonden dat haalbaar is voor mensen uit alle uithoeken. En dat is de Kruitfabriek in Vilvoorde. Dat zegt je vaag iets? Yep, tv-zender Vier heeft daar ooit van z'n leven een talkshow opgenomen. Daarvan ken je de locatie heel misschien? Maar intussen is het een belachelijk toffe event-plek vlak bij het kanaal. Very urban, my dear.

Trouwens, ik heb een baby. Mag die dan mee?

Iedereen mag mee. Maar we moeten eerlijk zeggen dat het event een 5+ is. Je kind gaat zich het allerbeste kunnen uitleven (en jij ook!) als hij al wat zelfstandig kan rondlopen. Lagere school-leeftijd mét bijhorende slashparent is dus bijgevolg het doelpubliek. Voor kleuters van 2 tot 5 voorzien we wel een "toddlers-only chillout safe space". Zo ben jij even op je gemak. Baby's neem je beter niet mee, tenzij je het als accessoire op de arm wilt en op eigen risico.

giphy raveEn wanneer moet dat feestje dan door gaan?

De datum is geprikt op zondagnamiddag 26 november. Dus maak je kalender voor die dag maar alvast leeg, begin te stressen over je outfit en oefen je gabbersprongen snel weer in de keuken.

PRAKTISCH, ik heb maar half geluisterd. Herhaal dat nu nog eens allemaal snel?

Zondagnamiddag 26 november Family Rave Party In de Kruitfabriek in Vilvoorde Vanaf 5+ (Voor 2+ is er een toddlers-only chillout safe space voorzien) Tickets reserveren kan via deze link!

#familymadness #familyraveparty #theparentsarealright