Augustus wordt rave-maand op Maison Slash, beste mensen! 4 weken lang kan je je kans wagen op een gratis gezinsticket voor onze Family Rave Party in oktober. En die wordt zooo hard de max! 

Voor wie op de maan leeft: Maison Slash organiseert op zondag 7 oktober de tweede Family Rave Party. Deze keer gaat ie door in de vroegere Noxx, tegenwoordig Icon, in Antwerpen. Het nieuwtje van onze tweede editie ging als een lopend vuurtje, want intussen zijn al onze early bird-ticketjes aan speciale prijsjes helemaal op, gone, verschwunden. 

Een Family Rave Party, in 't kort, watisda?

Een Family Rave Party is een dikke vette fuif voor slashparents én hun kinderen. In een échte discotheek deze keer. Knal goeie muziek waarop je ook thuis in de keuken samen op los zou gaan. Denk Michael Jackson én Katy Perry. Misschien zelfs een Yves De Ruyterke. Of Europe. Naar 't schijnt zijn de eighties weer keihard in bij de schoolgaande jeugd. 

Overigens, ook niet onbelangrijk: je kan naast tanzen tanzen tanzen nog  keiveeeeeel andere dingen doen. Check de video van de vorige editie. Zo. Maar dan nòg beter. Ik wil gratis tickets!

Ja, 't zal wel zijn dat jij gratis tickets wilt, hahahaha. Maar serieus. Dat kan. Want zoals we hierboven al even lieten vallen, is augustus keiharde rave-maand bij Maison Slash. 

4 weken lang kan je een gezinsticket winnen voor jou en je partner en je kinderen. En 't is niet eens zo moeilijk. Het enige wat je moet doen is onze social media volgen, meer bepaald onze feestboek en onze instagram en ook onze nieuwsbriefVia één van deze kanalen dwarrelt er wekelijks minstens één gezinsticket uit de lucht. STOP MET TREUZELEN EN SCHRIJF JE NU DUS IN op onze social media en nieuwsbrief!

Eikes, Ik vind wedstrijden niet tof

Geen probleem. Je kan uiteraard ook nog steeds tickets blijven kopen via deze link. Je hebt geluk, want je zit nu in wave 2 van onze prijsklasse. Voor een kind betaal je op dit moment 10 euro, en voor een volwassene 15 euro. Alweer, NIET TREUZELEN, want in september worden tickets weer ietsiepietsie duurder. 't Is hier van vroegboekkorting enzo.