Houden jij en je kinderen ook zo van verhalen? Of hou je er wel van, maar weet je niet goed hoe je er aan moet beginnen? 

Met de "Verzinfabriek" (hoe tof is die naam al niet?!) tover je het ene romantische sprookje na het andere griezelverhaal zo uit je hoed! De mogelijkheden zijn eindeloos. De kinders spelen het alleen (jij bent dan het publiek met, uiteraard, een cocktail in de hand!), jullie spelen het met het hele gezin onderweg naar het zuiden of in een groep om het feestje wat op te leuken. Deze fabriek vol verhaallijnen is ook perfect als alle reguliere slaapverhaaltjes je de strot uit komen en je wel zin hebt in iets nieuws.

Kaartje pakken en spelen maar! Er zijn 2 versies voorhanden: eentje voor fantasten tot 8 jaar en de andere voor de al meer gewaagde verhaaltjes vertellers tot 14 jaar. Speel het spel volgens de regels of laat je volledig gaan en bepaal zelf je richting.

Haal de verkleedkoffer boven en schuur alvast je stem voor de meest hilarische stemimitaties...

We mogen 6 (jawel, 6!) "Verzinfabrieken" weggeven! Waag je kans en wordt de volgende Hans Christian Andersen of Annie M.G. Schmidt door op onze wedstrijdvraag te antwoorden.  En tip tap top, het antwoord vind je misschien wel hierop!