Welkom in de levende keuken!

Onder het mom "losgehen met seizoensgroenten" vonden we deze leukerd, de Rotpot. Hèt handigheidje om je groenten te fermenteren. Te watte? Awèl, je groenten "opleggen" zoals wij het in de volksmond zeggen.

En dat is niet alleen lekker, maar het is ook heel erg gezond. Gefermenteerde groenten zitten namelijk bomvol bacteriën die übergezond zijn voor je darmen.


En hallokes...

We hebben 2 keer een RotPot met Verrassende Krautmix om weg te geven.

Daarmee maak je zelf je zuurkool.

Niet alleen lekker in de stamppot maar ook jammiemammie als frisse voorjaarssalade! De echte avonturiers kunnen vervolgens het zelfde kunstje ook gaan uitvoeren met seizoensgroenten als wortels, bietjes, tomaatjes, radijzen et cetera.


En zijn wij nu net niet heel erg dol op avonturiers en seizoensgroenten?


Nu nog enkel de vraag oplossen, me dunkt.

En deze is keigrappig, zoek het maar op!