De goedheilige man kan dit jaar wel eens bijzonder zot heilig zijn. Want wij geven samen met onze partner Fairplace een waardebon weg van 250€ #SlimmeSint budget (*)! Say what??!! Daar kan zelfs de kerstman maybe mee van profiteren! En of je je goesting wel gaat vinden in deze allermooiste en meest duurzame speelgoedwebwinkel van Vlaanderen? Wij zouden alvast niet kunnen kiezen. 

Sinterklaas is geen goedkope heilige, ook al denken onze kinders dat graag. Het is niet om precedenten te scheppen, maar hoe waanzinnig blij zou jij als ouder zijn om 250 euro #SlimmeSint budget te ontvangen?! Shoppen bij Fairplace is naar hartelust scrollen en niet kunnen kiezen. Want check. dat. aanbod! 

Ook moeite met door het bos de bomen te zien in het aanbod? Met meer dan 700 items begrijpen we dat de keuzestress achter de hoek komt loeren. Daarom hier alvast wat ideetjes om bij te watertanden. Want als je dan toch zo'n mooi budget bij elkaar krijgt, kan je misschien voor één keer eens over the top gaan? Of gewoon uw goesting doen. Dat mag natuurlijk ook! 

Kiezen is voor deze keer niet verliezen!

Wat dacht je van een Wobbel? Dit houten balance board is heerlijk om evenwichtspelletjes op te spelen, yoga te beoefenen, lekker op te chillen of te gebruiken in open ended play als poppenkast, autobrug, ...

Of misschien wel een Wishbone Bike? Je kent ze wel: die mooie houten loopfietsen die meegroeien met je kind. Als je onderweg met een loopfiets over je schouder wil lopen als die kleuter het beu is (we feel you!), kan je het maar beter in stijl doen! 

Met een gigantische doos Kapla ga je gegarandeerd scoren bij die kleine bouwers van u. Uren speelplezier gegarandeerd. En ook slashparents met (ver)bouwkriebels gaan er loco op. 

Weet je wat? Als je deze knalprijs in de wacht sleept, mag je gewoon lekker je eigen ding doen. Of je kinders laten kiezen uit het uitgebreide aanbod. Want keuze te over in duurzaam speelgoed, bij Fairplace. Dat is alvast duidelijk. Rest je één ding: meedoen met de wedstrijd. Als dat geen #SlimmeSint move is! 

(*) Deze #SlimmeSint waardebon van 250€ bij Fairplace is een jaar geldig en mag indien gewenst in delen besteed worden.