Toffe reclamefoto van dat gezin in Disneyland Paris hè? Dat zou jij zomaar kunnen zijn binnenkort! Wat, serieus? Ja, serieus! Begin dus maar al aan je vreugdedansje want wij geven zomaar efkes casual een weekend (!) Disneyland Paris (!!) weg (!!!) voor vier personen (!!!!). En jij kan dat winnen!! (Eerlijk, daar bestaan gewoon niet genoeg uitroeptekens voor!) Wie, wat, waar, wanneer? Lees er hier alles over, maar voor je vertrekt, wel eerst efkes onze Disneyland Paris kersttips checken. Kwestie echt álles uit dat kerstweekend Disneyland Paris te halen.

Dusss, nu je al wat bekomen bent van de initiële shock, een kleine recap: dat gaat hier over een weekend (17 en 18 december), in Disneyland Paris, met 4 personen (kind, volwassene, baby, tiener, elke combo kan!), in het tofste Disneyhotel ooit, in volledige kerst-getup, mét ontbijt én met inkomtickets voor de 2 parken voor de 2 dagen voor alle 4 personen!!! (Can we get a 'hell yes'?!) En dat dus allemaal gratis en voor niks!! 

Volgdenog?! Nee? Een overzichtelijk lijstje dan maar:

- 17 en 18 december 2022
- 4 personen (baby, kind, tiener, volwassene, elke combinatie mag)*
- verblijf in een familiekamer in het 4-sterren Disney New Port Bay Club Hotel
- ontbijt inbegrepen
- 4 x inkomtickets geldig voor 17 en 18 december voor de twee Disneyland Paris Parken
- 2 dagen en 1 nacht belachelijk veel Disneylandplezier!

Het hotel

Als je het weekend wint (en jij gaat dat winnen, beste slashparent, manifesting heet dat!), dan kom je terecht in het ultraluxueuze 4-sterren Disney New Port Bay Club Hotel (vier sterren hè mannen, vierrr!!). Met alle voordelen van dien! Dit majestueuze hotel ligt vlak aan Lake Disney (zoek dat maar eens op in de atlas!) en staat bol van de maritieme details in een roaring twenties-sfeer. Keitof gedaan! En omdat je in december gaat (en omdat het Disneyland Paris is, kerstbestemming numero uno!), is dat allemaal gul overgoten met een ferme dosis geweldige dubbeldikke Disney kerstsfeer. Je zou voor minder gaan dromen (of gewoon winnen!).

En dat is nog maar het topje van de ijsberg, want dit hotel heeft zowaar een zwembad, een fitnessruimte, een sauna, een stoombad, twee restaurants en een bar om te bekomen van een drukke dag vol impulsen in de Disneyland parken. Waar je trouwens ook supersnel weer terug staat als je dat wilt, want dat is dus maar 15 minuten stappen (of 8 minuten op de gratis pendelbus) hè! Ideaal voor dutjes en zwemsessies midden op de dag (ahja, want dan is daar bijna niemand!). En dan zijn er ook nog eens de zalige luxe familiekamers met topbedden om echt helemaal in tot rust te komen (voor zover dat natuurlijk kan, met van die overenthousiaste kinders op de kamer, maar you get the point!).

Enneuh, zeiden we al dat je er ook gratis kan parkeren? Of shoppen in de unieke souvenirwinkel van het hotel, de Bay Boutique? En dat je ontbijt inbegrepen is?! Of dat er ook droogkuisservice en zelfs kinderoppas aanwezig is? En roomservice, hebben we het daar al over gehad? Nee? Dom van ons, want dat is verdorie allemaal waar!

De parken

Maar natuurlijk ga je niet naar Disneyland Paris om alleen maar in je hotel te hangen (hoewel het Disney New Port Bay Club Hotel daar dus absoluut meer dan tof genoeg voor is)! Ah nee, jij gaat voor de volle twee dagen Disneylandplezier in de Disney parken, uiteraard! Top! Want dat zit dus ook gewoon inbegrepen in je verblijf hè. Vier tickets (dus één per persoon) voor beide dagen én voor beide parken, dus zowel het Disneyland Park, als het Walt Disney Studios Park, elk met hun eigen attracties, shows en restaurants. Zotte prijs, we know, we kunnen er zelf niet van over!!

Ennn, nog een extra chanceke: doordat je in een Disneyhotel verblijft, kan je genieten van Extra Magic Time. Dat is een uur vroeger in de parken 's morgens, met dus veel minder volk dat staat aan te schuiven voor jouw favoriete attracties. Drie keer na elkaar in Peter Pan's Flight? Zijt maar zeker!

Eyes on the price!

Dus, het moment van de waarheid: wil jij van 17 op 18 december met vier personen in het Disney New Port Bay Club Hotel verblijven? Mét ontbijt én onbeperkte toegang tot de beide Disney parken op zowel 17 als 18 december? Can we get a YES? Dat dachten we wel! 1000% concentratie dus, even ons artikel over kerst in Disneyland Paris lezen (ah ja, want daar staat het antwoord op de wedstrijdvraag in, natuurlijk!) en winnen die handel!!

©Disney

* Met deze wedstrijd geven we één gezinskamer voor 4 personen weg, de maximumcapaciteit. Grote gezinnen kunnen natuurlijk zelf een kamer en tickets voor de extra personen op eigen kosten bijboeken. Kinderen tot en met 2 jaar kunnen wél gratis in de kamer verblijven (een babybedje aanvragen kan aan de receptie). Zij krijgen ook toegang tot de Disney Parken zonder een ticket aan te kopen.