Sprookjes bestaan! Dat bewijst De Grote Schijn, een supercoole herfstwandeling waarbij je je echt in een sprookje waant. Voor sommige gezinnen is het al bijna traditie, want voor het derde jaar op rij kan je in het Rivierenhof de coolste herfstwandeling ever doen! Dit moet je echt eens meemaken, want je wandelt langs een feeëriek verlicht pad terwijl fluisterende bomen met je mee genieten, pure magie en dat allemaal aan de rand van 't Stad!

Waarom mag je dit niet missen volgens ons?

Deze tocht is pure magie! En na zo lang binnen zitten afgelopen winter/lente is deze sfeervolle tocht door het donker waarbij de combinatie van geuren, kleuren en geluiden echt eentje waarvan je omver wordt geblazen. Van dansende vuurvliegjes en brandende struiken en treurende bomen en bloemen: achter elke boom schuilt een andere verrassing.


Ook tof als je het graag wat rustiger heb! Wil je liever in stilte genieten van de kracht en pracht van de natuur in duizenden geuren en kleuren? Dan kan dat vanaf nu tijdens de speciaal daarvoor ingelaste fluisterwandelingen, elke avond om 21u30 en 21u45.