We feel you, slashparent. We zijn de eerste generatie ouders die hun kinderen midden op het drukke kruispunt van online media zet, zonder ze zelf eerst de verkeersregels en gevaren van dat online medialandschap mee te (kunnen) geven. Want echt, wat weten wij daar zelf nu van? Niet veel. Niet genoeg. Laten we de olifant in de kamer maar gewoon benoemen, we kennen er allemaal de ballen van.

Dat TikTok iets met filmpjes is en Discord iets voor gamers: dat weten we. Meer dan dat vaak niet, en daar ben je niet alleen in. Maison Slash to the rescue! We riepen de hulp van een specialist in. Digitale strateeg én slashparent Herman Maes is iemand die wél weet wat die media inhouden, wat de wetgeving erover zegt en hoe je je kind(eren) slimmer met dat tweede leven online kan leren omgaan.

Samen met Herman maakte Maison Slash een online Masterclass met korte modules (per social mediakanaal) die jij kan bekijken waar en wanneer het je uitkomt. Niet te veel gedoe, gewoon klare taal en concrete tips. Are you with us, slashparent?