We leerden massaal van Madama Zsazsa hoe je een moestuin begint, met én zonder kinderen. Ondertussen is ook onze eigenste Anneke begonnen aan haar moestuin. Maar kan je ook moestuinieren zonder tuin en oedoededa? Wij zochten voor jullie wat inspiratie, dus haal die groene vingers maar alvast boven. 'Ik heb geen plaats', is geen excuus meer! 

Niet iedereen is gezegend met zo'n moestuin als die van Madame Zsazsa, natuurlijk! Maar wij geloven er wel in dat ie-de-reen groene vingers heeft -oké, misschien niet iedereen, maar we willen wel iedereen een kans geven-. Daarom gingen wij op zoek naar de beste manieren om een moestuin te starten, zonder tuin! Het enige wat je nu nog nodig hebt is een portie goede wil en doorzettingsvermogen om voor de plantjes te zorgen! Let's go! 

Palletten for the win 

(Foto's: pinterest)

Op ieder potje... 

(Foto's: pinterest)

Hoger, hoger, hoger! 

(Foto's: pinterest)

Upcycling

Hoe geniaal zijn deze?! Wie heeft er nog een oud bad voor ons liggen? 

(Foto's: pinterest)

Take it e-e-eeeeeasy 

Niet de handigste Harry of Harriëtte? Gelukkig kan je zo'n dingen ook gewoon kopen! 

Een kweekzak voor allerhande aardappelsoorten (of wortels en andere dingen die onder de grond groeien!) 


Deze handige kweektafel, byebye rugpijn! 

In dit artikel gebruiken we affiliatie links. Dat wilt zeggen dat als jij klikt op de link en een aankoop doet, dat wij daar een klein percentage van krijgen. Jij betaalt niet meer voor het product dan als je rechtstreeks naar de welbepaalde website gaat. Je helpt ons alleen bij het ondersteunen van Maison Slash. Waarvoor dank!