Wandelen, wandelen en nog eens wandelen. We hebben een nieuwe tip om het weer wat extra spannend te maken! Ga zoeken. Letterlijk: zoek figuren in de natuur. Al zijn het hartjes, gezichten cijfers of letters. Jaja, doe een natuurzoektocht!

Stiekem kunnen we die kinderen geen ongelijk geven. Na vijfendertig keer dezelfde route te wandelen, zijn wij het nu stilaan ook wel beu. Maar hiervoor hebben wij bij Maison Slash de oplossing gevonden. We lieten ons inspireren door deze blog. Voortaan kijken we tijdens onze wekelijkse wandeling elke keer met een andere bril naar de natuur, en is onze wandeling nooit meer 'saaaaaai'!

Wadde? 

En hoe gaat dat dan in zijn werk, zo'n natuurzoektocht? Wel, da's simpel! Kies een 'thema' voor jullie zoektocht. Dit kunnen speciale vormen zijn zoals hartjes (massaal te vinden in de natuur!), ronde vormen, driehoeken,.. maar ook: gezichtjes (keigrappig!!), letters, cijfers,... Kortom: veel om uit te kiezen! En tijdens jullie wandeling gaan jullie op zoek, goed uitkijken hé! Wij zochten alvast wat inspiratie voor jullie. 

Maar je hoeft niet perse de natuur in te trekken om deze zoektocht te doen, ook een stadswandeling is hier perfect geschikt voor! Kijk maar! 

En als je ééééécht niets vindt, kan je de natuur of de stad natuur ook gewoon even een handje helpen! Veel plezier! 

Benieuwd naar nòg meer wandeltips? Je staat versteld hoeveel inspiratie wij hierover hebben (nee, ook wij hadden dit niet kunnen voorspellen in 2019) Lees al onze wandeltips hierzo!