Hoe blijf je als vader en moeder ook de sexy minnaar of minnares? We gaven jou al het samsonsex-pretpakket. Maar uiteraard zijn er nòg handige tools om het vuur wat aan te wakkeren. Slashparent Annelies testte de app desire uit die naar eigen zeggen voor extra spanning in je relatie zorgt.  ANNELIES Ik zou een hele tekst kunnen wijden aan hoe de relatie tussen mij en mijn man is veranderd sinds we ouders zijn. De vermoeidheid heeft zijn weerslag op je gemoed, de impulsiviteit vermindert, … Hoezeer je ook je best doet. Een kind verandert je relatie. Uiteraard ook op een positieve manier. Je hebt plots samen een levend wezen om voor te zorgen. De liefde die je deelt voor dat kleintje beïnvloedt de liefde die je voelt voor elkaar. Je bent niet meer gewoon man en vrouw, partners. Maar ook mama en papa.

Minder tijd en aandacht voor elkaar

Maar die baby zorgt er ook voor dat je soms wat minder tijd en aandacht hebt voor elkaar. Je gaat werken, er is het huishouden, de hobby’s en dat kleintje dat nu eenmaal veel aandacht van je vraagt. (Tsja, we noemen ons niets voor niets SLASHparents he :-)) Druk dus. En in al die drukte zou je elkaar wel eens als vanzelfsprekend kunnen gaan nemen. Maak dus regelmatig tijd vrij voor elkaar. Een avondje uit, een goede babbel, een dikke knuffel, wat passie en spontaniteit. App Desire zorgt voor inspiratie Hebben we daar altijd tijd en zin voor? Misschien niet. Maar er is een app die je best wat inspiratie kan bezorgen. De app heet toepasselijk: Desire. Desire is een app die jij en je partner allebei op je smartphone installeren. Jullie delen een account zodat de app weet dat jullie bij elkaar horen. Dat is echt belangrijk. Het resultaat zou anders verkeerd kunnen uitdraaien. In de app kan je je partner uitdagen met een ‘dare.’ Er zijn dares in verschillende categoriën. Bv. Love sensation, outdoor, roleplay and fantasty, etc. Binnen elke categorie kan je bijpassende uitdagingen vinden onder mild, spicy en chili. Heet, heter, heetst eigenlijk.

Enkele voorbeelden:

  • Ik wil dat je stilletjes achter mij komt staan en in mij oor fluistert hoeveel je van me houdt.
  • Probeer me gek te maken door enkel en alleen mijn hals te kussen.
  • Ik wil een gsm vrije date. Laat de gsm in de auto en we genieten gewoon van elkaar.
Sommige uitdagingen zijn romantisch, andere wat gedurfder. Aan jou om te kiezen en je partner hiervoor uit te dagen. Je partner krijgt de ‘dare’ en beslist op zijn/haar beurt om deze te accepteren. Indien hij/zij de uitdaging aangaat krijgt hij enkele dagen de tijd om deze te volbrengen. En zo verzamel je punten om toegang te krijgen tot nieuwe dares.

Ben ik fan?

Ik ben nog in de ontdekkingsfase. Maar ik vind het concept wel tof. Je kiest iets wat jij leuk zou vinden. Het zorgt voor wat extra spanning en doordat je niet altijd zeker weet wanneer je partner zal toeslaan, is er ook een verrassingsfactor. Ik vind het dus zeker waard om het te proberen! Al was het maar als een lekker hete en frisse saus over je relatie. Als daar maar geen nieuwe baby’s van komen. (Of wel) Have fun!
annelies vervoortAnnelies Vervoort is slashparent en hopeloos verliefd op haar  dochtertje Mona van bijna één. Nieuwsgierig en een storyteller in hart en nieren vertelt ze over haar belevenissen op haar blog anneliesbeleeft. Annelies is gelukkig. Meestal enthousiast en haar glas is altijd halfvol (tenzij het gin tonic is)