Of het nu de 1ste, 2de of misschien wel 3de eerste schooldag van je kind is dit jaar, spannend blijft het. En wie er nu eigenlijk bij de start van het nieuwe schooljaar most excited is, slashparent of kind, daar hebben we het raden naar... Soit, mijn kind schoon kind en het hele social media netwerkje zal het geweten hebben en al helemaal met onze free download. We give you a real American school prop, babe!

Wat week 2 van het nieuwe schooljaar ons brengt, dat zien we dan wel weer.  Voor nu zijn we gewoon heel erg hippie heppie dat 1 september van start kan gaan met alle kindertjes in de rij wanneer de schoolbel zijn schoonste rinkeltje rinkelt! Want hallelujah, een schooldag voor werkelijk iedereen, zaten we daar nu niet al maaaaaanden op te wachten?!

Andere 1 septemberkes zien we de schoonste plaatjes van kinders in de meest beeldige outfits de social catwalk lopen, maar slashparents altegaar, dinsdag 1 september 2020 wordt de meest heilige eerste schooldag der eerste schooldagen. Je kan deze dus maar beter op alle mogelijke manieren vastleggen op beeld, want woensdag kan het alweer gedaan zijn! 

En let's go all the American way voor dat unieke fotomomentje! Daar aan de overkant van het water hebben ze de gewoonte om hun back-to-school foto's properkes te pimpen met een first-day prop. Dat is zoveel als een plezant gepersonaliseerd 'infobordje' dat ze bij zich houden tijdens de shoot. Handig ook om ze binnen 20 jaar, tijdens een nostalgische bui, in de juiste volgorde te kunnen sorteren!

Tal van klassiekers te vinden en af te printen op Pinterest en consoorten, en allemaal tof, maar wij vonden het toch toffer om onze eigen back-to-school prop te hebben! Dus maakten we er eentje, zo zijn we dan. En we delen hem graag. Zo zijn we ook! 


Dus... downloaden die handel. Dat kan je hieronder doen. Printen maar en dan zet je je kinders al maar aan het werk om dat ding (jep, de back-to-school prop) zijn eigenheid te geven, terwijl jij je camera skills wat oefent. Want we verwachten massaal veel blinkende eerste schooldag kindertjes te zien aanstaande dinsdag op social media!