Op een zeker moment ga je er vanuit dat je prinselijk gebroed helemaal klaar is om helemaal zelfstandig door het leven te gaan. Weet je tiener van Instagram, Snapchat en consoorten elk verborgen tooltje te vinden en te hanteren dan ben je klaar voor de wereld daarbuiten. Geen gepamper meer, geen interventies meer van mutti und vati, want die willen stilaan aan hun nieuwe jeugd beginnen. Losgehen op een geheime locatie met een al even secret account op TikTok om filmpjes te schieten. Uuuuuren aan een stuk. Ahja, want dat kan wanneer je de unlimited data van Orange in huis of op 'een wandeling' haalt. "Bro's, wij gaan even wandelen! Pakt al maar een boterham als we nog niet thuis zijn tegen het avondeten!"

Dit is het mooiste scenario van hoe het met je pubers kan verlopen. Maar duhuh, be aware, want plots zit je toch nog op school in de kast van de verloren voorwerpen te zoeken naar de regenjas van je 15-jarig kind. Hoe had je het dan ook alweer gezegd, 10 jaar voordien? "Amai, dat zal bij mij toch gene waar zijn."  "Vanaf het middelbaar gaan ze hier toch hunne plan trekken, hoor." "Ik ga daar geen eieren blijven onderleggen, zenne." Dus een gewaarschuwde slashparent is er bij deze een hele 4de middelbare klas waard, want dit zijn alvast 9 dingen die je zeker en vast niet meer gaat doen wanneer je pubers in huis hebt, maar waarvan wij je heel erg kunnen verzekeren dat je ze wel nog gaat doen. We geven je ze zelfs op een briefje! Een echt bullshit-bingo-briefje . Om af te stippen en bij te zuchten en je bij neer te leggen. Want jahaaah, KAK, dit wist je niet voor je pubers had! 


Wil je graag die bullshit bingo afdrukkken om hem ergens heel erg in het zicht te hangen van je pubers? (Misschien helpt hen dat wel bij hun zelfbewustzijn...), klik dan onderaan het artikel!

Wil je graag (of heb je die gewoon broodnodig) unlimited data van Orange om op zoek te gaan naar een zelfhulpgroepje van gelijkgestemde slashparents met puberaal volk in huis, om jezelf een account op TikTok te scoren of om vaten kant-en-klare Apérol te bestellen, klik dan hier!Voor dit artikel werkte Maison Slash samen met Orange. We publiceren hier enkel merken die bij ons/jullie passen, en waarin we zelf geloven. Je zal ons nooit horen zeggen dat iets gezond is als we daar niet zeker van zijn. Of dat iets plezant is, als dat niet zo is. We vertellen geen onzin. Beloofd. Hoe wij tegenover advertenties staat, lees je hier.