Beste slashparent, jij bent een NGP. Een 'New Generation Parent'. Een ouder dat meer is dan mama of papa alleen, en uit nog zoveel andere identiteiten bestaat. Je hebt een job/sociaal leven/ passies/... (en slash slash slasherdeslash). Al een paar keer gaven we een lezing over NGP's. Hoog tijd om jou erbij te betrekken, bedachten we plots.

Dat wist jij niet hé, dat je een nieuwe naam had? Als je hem googlet ga je hem alleszins nog niet vinden, die NGP's. Het gaat in de zoekmachien van "Next Generations Products" tot "New Generation Plantations". Maar hier is het dus van "New Generation Parents"

What's in a name

"Het is altijd wat met die zelfbedachte marketingnamen voor doelgroepen", denk je nu en gelijk heb je! Maar ouders en families hadden hoogdringend tijd aan een nieuwe vibe en tone of voice. Want voel jij je nog aangetrokken door dit soort beelden? 

oQj1taoO5A4GWEnxW4iEPgJgPtenduTm38cK5PDc.jpeg

Nee hé? Blonde mama en dochter en bruinharige papa en zoon. Of omgekeerd. De happy perfect family met tandpasta-smile zijn gewoon niet meer authentiek. En authenticiteit vind jij wel belangrijk. En humor ook. En nostalgie. En herkenning. 

Dat weten we. Omdat we zélf NGP's zijn, maar ook vooral omdat we élke dag met jou praten via deze website.

Practice what you preach

Zoals je gemerkt hebt, is diezelfde website onlangs een ietsiepietsie ietsje veranderd. Het zou namelijke ultra belachelijk zijn om vanalles te verkondigen en daar zelf niet mee aan de slag te gaan. Daarom gebruikten de grave mensen van Reyser-Meiers onze input 'humor, nostalgie, en een knipoog naar parenting' bij het ontwerp van deze website. 

Dit zijn ze: het olijke ontwerpduo met gouden handen en hoofd. 

UNbnK9MFZr5Zp7fax2wth3fr2srMYBrPZk9zPl3i.png

Intussen zijn we bijna twee weken online, en de meeste kinderziektes geraken opgelost. (Ja, je kan je weer inloggen voor wedstrijden, alleen even een paswoord resetje doen!) Onze excuses hiervoor - maar het is ook wel wat voor je eigen voordeel met privacy shizzle enzo.

Lezingen

Soit, we wijken af. Wat ik dus wou zeggen, is dat we nu geregeld lezingen houden rond jou. Allez, NGP's in het algemeen. Je bent niet zomaar een millennial, of weetikveelwelke generatie. Je bent een New Generation Parent, en dat koesteren we. 

zR4nRiVHLkUHd0XokCQHLtXmITwKVkZGBtCzc3Ou.jpeg

Werk jij toevallig in een organisatie of bedrijf dat ook mogelijks geïnteresseerd is in een lezing over NGP's en onze insights? Wij doen dat dus he. Gewoon een mailtje sturen naar alloallo@maisonslash.be en onze kakelverse project manager antwoordt in een vingerknip (of toch bijna:-)!