Is er gehoorbescherming voor kinderen voorzien? Dat was één van de eerste vragen die ons slashparent-team stelde toen we ons megavette Family Rave Party voorstelden. Vanaf dag 1 stonden gratis oordopjes als allerhoogste op onze prioriteitenlijst. En vandaag kunnen we met trots zeggen: ja! Allez neen, uw kind en uwzelfve zullen géén gehoorschade oplopen tijdens het plezantste feestje van het jaar! We vonden een sponsor! Wist je dat één op de acht kinderen blijvende gehoorschade oploopt?

Daar willen wij helemaal niks mee te maken hebben. Daarom was het al vanaf het begin duidelijk dat we voor de rave party op zoek zouden gaan naar geschikte gehoorbescherming voor ons publiek: slashparents én kinderen. Ok, sinds 2013 gelden er dan wel aangepaste geluidsnormen. En we beloven hier ook op ons erewoord dat we de decibels op 26 november plezant maar veilig houden. Want dat weten wij ook, het gehoor van een kind verdraagt gewoon minder dan dat van een volwassene. Al van vuurwerk, carnavalsoptochten of sportevents kunnen kinderen later last ondervinden. Laat staan van festivals of party's!

't Is voor een OOrgasme alstublieft

Heel die gehoorbeschermings-shizzle is ook voor de Christelijke Mutualiteit een prioriteit. Want al sinds 2010 sponsoren ze verschillende festivals en events via hun intiatief Oorgasme. Elk jaar delen ze namelijk op meer dan 60 festivals gratis oordopjes uit. Waaronder dus ook de Family Rave Party! Yes!! Want wie op zijn oren let, geniet langer en intenser van muziek. De oordoppen zorgen voor een gemiddelde demping van 15 decibel en zijn herbruikbaar!

Hallelluja voor de oorkappen

Oordoppen en (jonge) kinderen zijn jammer genoeg niet altijd een handige combinatie. Vaak is zo'n fancy oorkap een veel beter idee. Ze zijn stoer, mooi én ze blijven ook nog eens netjes zitten zodat de gevoelige oortjes optimaal worden beschermd! En goed nieuws, want ook dankzij de CM zal je op de family rave party eveneens die oorkappen kunnen lenen. Je moet enkel 20 euro cash waarborg voorzien. (niet vergeten!) Of, je kan natuurlijk je eigen materiaal meenemen.. Nog geen coole oorbeschermers voor je kind? Check dan zeker onze shop!

Had jij al tickets?

Natuurlijk sta jij daar te trappelen en ben je niet te houden tot die zondagnamiddag 26 november. Maar geen nood, het is nog amper 30 dagen aftellen tot onze Family Rave Party. Nu al legendarisch. Tickets kopen doe je hier