Ben jij diegene met de handtas in huis? Bingo! Dan ben jij, samen met je sjakosj, waarschijnlijk ook het mini-containerpark van dienst als jullie met het gezin op uitstap gaan. Net zoals de achterbank van je auto, wanneer je terug komt van een bos/verzamelwandeling. Of je handen, wanneer andere opties om van wat zwerfvuil af te geraken niet aan de orde zijn. Want hey, die kinderen van ons weten heus wel dat zwerfvuil niet op de grond hoort!

Heb je na het lezen van ons vorige artikel geen idee met wie van ons je BMFF (FIY: Best Mooimakers Friends Forever) (FIY: For Your Information) wilt worden? Want je hebt zoiets van 'ik ben wel een beetje van een dit en een beetje dat'?

Dan vinden wij dat heel erg ok, leve de diversiteit en de multiculturele samenleving! Ook bij Mooimakers. Want hey, ook al ben jij de drager van het zakske met het kakske, heb jij wat snotzakdoeken of mandarijnenschillen in je hand, of lijkt je auto wel op één grote afvalcontainer, ... in the end zijn we gewoon allemaal slashparents!

Wil je je toch wat meer verdiepen in je persoonlijke profiel? Dan kan je je eigen (risk) assessment doen en wel onder de vorm van deze flowchart! Hoe mooi is dat?!

Knfjyovmsi7XvMt09Drf2Vjd37sF4kir7SbME4WO.jpeg


Dit artikel kwam er in samenwerking met Mooimakers.  Mooimakers is het Vlaamse initiatief tegen zwerfvuil en sluikstort. Zij zijn de motor van een maatschappelijke beweging waarvan iedereen kan deel uitmaken. Ook jij! Hoe Maison Slash tegenover samenwerkingen staat lees je hier.