Als de krokussen zich laten zien, kan je stilletjes beginnen overwegen om de rugzak weer te vullen met picknick, regenjasjes en zonnecrème. Want het pretparkseizoen opent straks weer in volle glorie! Maar wie let er op je rugzak wanneer jij en kinderen genieten van de nieuwste roetsjbaan? Juist. De rugzakbomma. Maison Slash en attractiepark Bellewaerde willen deze rugzakbomma's dringend meer in de bloemetjes zetten!

Jawel, iédereen heeft wel een rugzakbomma in de familie of kennissenkring. Iemand die graag mee op uitstap gaat, maar het drukke roetsjgebeuren of natte waterattractie-ding hoeft voor hen gelijk niet meteen. 'Ik wacht hier wel bij de rugzakken!', roepen ze vol liefde en geduld. Of 'ik geniet hier wel van het uitzicht en het zonneke', zeggen ze stiekem heel erg lui. En terwijl jij- moeder, vader- met je kind(eren) geniet van de dolste nieuwe molens en rollercoasters, blijft de rugzakbomma(*) trouw als een hond waken op de spullen.

(*een rugzakbomma kan dus in tegenstelling wat het woord doet vermoeden ook een jongeling zijn. De persoon gedraagt zich gewoon.. een beetje zoals... een bomma:-))

RUGZAKBOMMA watte?

Nu is onze vraag aan jou: wat zou een mens doen zonder zijn/haar rugzakbomma?! Zo iemand die je huilende kind even opvangt, die het appeltje heeft geschild terwijl jij nog aan het bekomen bent van de adrenalineshot, of de toiletten al voor je (kind) heeft gespot. Een geweldig persoontje die de rugzakken en buggy's trouw bewaakt, en van zichzelf een handige verdwaalpaal heeft gemaakt. 

Ken je ze? Uhu! Zeg nu zelf: die rugzakbomma's(*) moeten toch keihard meer gewaardeerd én vet veel in de bloemmetjes worden gezet?!

(*rugzakbomma's zijn m/v en jong/oud. Je vindt ze in alle maten en soorten en zijn vooral te herkennen aan hun aardigheid, familieliefde en gezelligheid, doch ook aan enig gebrek aan avontuurlijkheid.")

Wil jij mijn rugzakbomma zijn? (wedstrijd afgelopen)

Erkenning van de rugzakbomma's, dat is waar Maison Slash en Bellewaerde voor gaan. Dat is waarom we samen een geweldige wedstrijd opzetten: 'Bedankt dat je mijn rugzakbomma wilt zijn'. 

Check als de wiedeweerga onze Facebookpagina en maak kans op een familieticket Bellewaerde! (Dat zijn 10 tickets!) Het enige wat je moet doen, is je persoonlijke rugzakbomma taggen en ons vertellen waarom hij/zij precies jouw uitverkorene is. En wie weet vertrekken jullie binnenkort wel samen gesjellig richting Bellewaerde-park!

Bellewaerde

Bon, en als je dan je rugzakbomma voor aanstaande pretparkseizoen hebt gevonden en bij voorbaat hebt bedankt, plan dan meteen ook je bezoek aan Bellewaerde in Ieper. Want dat is het enige pretpark in België waar je drie uitstappen in 1 dag kan beleven: attracties, natuur én dieren. En je bomma natuurlijk. Have fun! ('t Is open vanaf 6 april.) 

Dit artikel kwam tot stand samen met Bellewaerde-park. Hoe Maison Slash staat tegenover samenwerkingen, lees je allemaal hier!