De gezelligste tijd van 't jaar breekt weer aan en daarbij ook die slingers vol kerstkaartjes die doorheen het hele huis hangen. Plezant! Om niet elk jaar weer dezelfde oubollige kaartjes op zolder te gaan zoeken, hebben wij hier de 5 leukste kerstkaartjes voor jou bij elkaar gesprokkeld! Misschien ben je wel een crea bea en ga je zelf aan de slag of wil je het simpeler aanpakken maar wél een origineel exemplaar bemachtigen. We got you.

Een decoratief idee

P1cFD4ds9UhL31XHjJeX9lXI5ZE5eBCpgaNJrKYz.png

Als je liever niet een hele kast of tafel volstapelt met jouw verzameling kerstkaartjes, is dit eentje die als leuke decoratie gebruikt kan worden. Een eigen originele kerstbal in de kerstboom dit jaar, dat is toch het praktische aan het aangename koppelen, hè! 

Op Tadaaz vind je deze slimme kerstkaartjes alvast terug.

Voor de minimalist

J5R8TkbHDK39c2qvFvLoHJ96wP58Gq0e5XhQ5fO9.png

Voor wanneer je toch zelf iets origineels wilt maken, maar het mag wel niet langer  dan 5 minuten duren. Zelfs daarvoor vonden wij een leuk ideetje! En kom, Kerstmis draait toch ook om blij zijn met wat je hebt, toch? In dit geval zijn dat basic knutsel skills maar #héhetisoké, we doen ook maar ons best. Kijk hier even waar deze DIY vandaan komt. 

VOOR (een beetje) creatievelingen 

YIqQLvbNz20cEanHAQxXmVGYxTrbtCkSffBfIgSn.jpegtO1dHqmMs7tUu6C8JcQb7cfyLBlQdzyjlFZGlAM5.png
Jij bent een echte crea bea en bent het wel al gewoon om elk jaar een eigen kerstkaart creatie in elkaar te frutselen. Maar dit jaar wil je gaan voor iets extra speciaals, awel wij hebben het gevonden sie! Je hebt enkel knopen nodig en een vleugje tekentalent. Of zoals die mislukte sneeuwman het aangeeft: klungelen is zeker ook toegestaan. Hier vind je de original crea bea's van deze kaartjes terug. 

Picture perfect kaartjes

mn9eP1tpJC88ZSklScQevRGKU1m8noHaAqXDp2O3.pngtuU5JYefD2q50sZaFmzAPGCNF5eu8QrL2Ud3NRh3.jpeg

Wanneer je echt all the way wilt gaan met heel het gezin, zijn foto's altijd een top keuze voor op de kerstkaartjes. Maak bijvoorbeeld ook zo'n familie-slinger om bij jullie kaartjes te stoppen of een eigen versie van de 'silent night' foto kan je ook eens goed uitkomen. Euh, kan leuk zijn bedoelen we. 

Last but zéker not least: Het Maison Slash kerstkaartje!

dFnBoN4j6UxhYHDgRSuqurT4OJ3ri5Y7v9k1oxvc.png

Oh yes, je ziet het goed! Wij hebben dit jaar het enige echte Maison Slash kerstkaartje tot leven gebracht! En dan kon een super herkenbare quote natuurlijk niet ontbreken, wat had je gedacht. Met deze vredevolle dagen mogen we dan ook al eens toegeven dat stiekem niemand écht weet wat ze aan het doen zijn...

Merry Christmas, daar drinken we eentje op!