Of er leukere dingen zijn dan met z'n allen gezellig onder een dekentje in de zetel kruipen? Ja, bijvoorbeeld met z'n allen gezellig onder een dekentje in de zetel BUITEN. Wie zinnens is zijn tuinmeubilair winters in en toe te stoppen, hold your horses! Als het regent, is het net iets minder je dat. Maar met de gepaste kledij, de wolligste dekentjes en wat licht kan je ook best op een koude winteravond gezelschapsspelletjes aan de buitentafel spelen. Hier zijn alvast de 8 plezantste dekentjes, om rond je lijf en lenden te draaien. Er is voor elk wat wils, je krijgt er iedereen in je gezin mee naar buiten gelokt!

Diep in de zee

Het medicijn tegen de kleinemeisjesdroom die nooit uitkwam? Een DIY zeemeerminnendeken! Geen koude voeten en helemaal klaar voor een avondje hangen. Ariel is er niks tegen! 


Is 't voor 't eten?


Wrapped zoals een tortilla met wat guacamole en salsa?
Pizza'ke vegetariana of quatro stagione, wat mag het zijn?Wanna be the popcorn in the bag?Of te drinken?

Want geen droogje zonder natje! Bierke of liever ne capuccino. Of allebei.


Nudie

Voor de mens die ook graag in de winter in zijn blootje zit. Zoals we al vertelden, er is voor elk wat wils!Om te smossen!

Omdat het op donkerdere plekken soms wat moeilijker is om je mond te vinden, komt dit DIY smosdeken wel heel erg goed to the rescue.