Samen lekker warm en gezellig met je kind(eren) onder een dekentje een boekje lezen. Hoe knus klinkt dat wel niet op donkere winterse avondjes? Tot er, bammm, twee ijskoude maatjes 24 zich tegen je aan nestelen. Weg sfeer! Je kan er wat aan doen! Heb je al gehoord van de leukste, wolligste, warmste pantoffeltjes? Kijk hier, dit zijn ze! Voor je kinders en, hallo koukleumen, sommigen zelfs ook voor jou! 


35xYoz9SZYOKPvFvCvALBYHsF6cAXHkCHhiYWOlN.jpeg


  1. Een rozig donske binnenin en een donske langs de buitenkant bij deze pantoffeltjes van het Spaanse Camper. Je hebt ze vanaf €45 van maatje 25 tot en met maatje 38. Meer moet dat niet zijn! 
  2. Voor wat British decency mét een leuke naam haal je een paar Wooppers in huis. Pantoffels van de beste wol gemaakt, heb je van maatje 20 tot 45 en zijn er vanaf €35. Twinning met het hele gezin, hoe noem je dat eigenlijk? Want dat kan hier dus wel hè. 
  3. Hoe schattig zijn deze pantoffeltjes gemaakt door onze bovenburen? Boumy maakt lederen slofjes voor baby's en peuters tot en met 30 maanden. Prijzen liggen tussen €34,90 en €44,90. Hier maak je toch nog een baby voor?
  4. Ken je nog die zwarte Chinese slofjes van vroeger met dat riempje en fijne knoopje aan de kant? Wel, bij Bonton hebben ze er een pluizige versie van gemaakt. Ze zijn er van maatje 24 tot en met 32 en kosten €83,50. Niet zo goedkoop, maar ze komen dan ook van Parijs.
  5. Voor wie ze niet kent, deze pantoffels zijn van oorsprong nog wat zuidelijker, namelijk Spaans. Maar kopen doe je deze originele Spaanse sloffen in Nederland. De kleinste maten (vanaf 24) betaal je zo'n €13,50, de grootste (tot en met maat 46) zijn van jou voor €17,25. Voor ieder wat wils, want ze zijn er in heel wat kleuren. Ik weet al wat er onder onze kerstboom zal liggen.
  6. OMG! Super mooi, handgemaakt en helemaal fairtrade. Bij Donsje weten ze wel hoe het moet. Hier worden we helemaal hebberig van! Naast pantoffels hebben ze ook schoenen. We vinden het alleen wat jammer dat je hun spullen enkel in kindermaten kan krijgen, want hallokes, zo'n schoons willen wij ook wel aan onze voeten!
  7. Glerups, een Deens vilten slippertje uit 100%  niet kriebelende wol. En 'kere weer om reuzeke, reuzeke', want deze pantoffels zijn er vanaf maatje 24 tot en met, hou je vast, maat 51. Van €49 tot €69.
  8. Pantoffels van Giesswein zijn zo een beetje als de piek op je kerstboom, een gevestigde waarde, want ze bestaan al sinds 1954. Lang dus. Deze leukerds zijn er van maatje 23 tot 35 aan €39,99. En hoera, want er zijn nog tig andere kleuren en modellen tot en met maat 48.

(header: Boumy)