Mutsen. Als je een goeie hebt, kan je niet meer zonder. Ontdek een bonte verzameling mutsen en beanies om je warm te houden. Want breigoed is warmer dan een hoed. Zeker tijdens een stevige boswandeling. Van klein naar groot:

MINI RODINI

All time favourite Mini Rodini houdt van oortjes. Deze muts bestaat voor 100% uit gerecycleerde polyester. Voor de allerkleinsten.

Good morning Monday! Thanks @fishonthemoon for the picture.

A post shared by Mini Rodini (@mini_rodini) on


KID Antwerpen

Wat een geweldige winkel! En wat een coole mutsen/beanies. De “one size fits all” klinkt als muziek in de oren (vanaf 2 jaar).


HOMECORE

Eén van de lievelingsmerken van onze mannen. Homecore is altijd goed.


WOOL AND THE GANG

Met het “knit your own” principe kan je bij Wool and the gang serieus wat geld besparen. Maar dan moet je wel kunnen breien. Handig dat ze de moeilijkheidsgraad geven en deze Fancy beanie “easy” is. Toch proberen?


I LOVE MR MITTENS

Een Belgische die vanuit Australië I Love Mr Mittens uit de grond stampt. Oversized is the new black! Of gewoon supergezellig.

Wool boxy in Burgundy 👏🏻 @krystalboydpriest #wool #aw2016 #heartworking #knitwear #australia #ilovemrmittens #bigknits

A post shared by I Love Mr Mittens (@ilovemrmittens) on


WINTERVACHT

Bij de Noorderburen van Wintervacht herwerken ze oude dekens tot haarbanden, wanten én de schoonste jassen.


LN KNITS

LN Knits was één van de eerste in België om met alpaca wol te werken én er een vriendelijk businessmodel aan te koppelen: alles wordt door Peruviaanse vrouwen gemaakt. Wij zijn vooral fan van de haarbanden omdat een dot in de winter geen muts verdraagt 🙂

Finally! #lnknits weather! Wohow! #stockholm #instatravel #srprsme ❤️

A post shared by Ellen Kegels (@lnknits) on


MAURICE COFFEE AND KNITS

Breigoed in Brigitte Bardot stijl, je dis oui!

 


BY KLOE
Wij houden van 3D in breigoed en alpaca wol.


PRIVATE CLOTHING

Sinds 2004 houden ze bij Private jouw hoofd warm tijdens het surfen of snowboarden.


CLUB GELUK
Van het ene paard naar het andere…
Oké, de hilarische dames van Club Geluk hebben geen mutsen in hun assortiment, maar we moesten ze delen met de wereld toen we erop botsten in onze zoektocht naar mutsen. Na de muts, staat vanaf nu ook de paard-trui op onze wishlist. En hun eten in breigoed.

Bij Wekker Wakker radio 5! #henkmouwe #manuelakemp #breien #fantastischetruien #uglysweater #sweater #uglychristmassweater

A post shared by Club Geluk – Barbara & Marieke (@club_geluk) on


gwen duboisSlashparent Gwen Dubois (35) heeft een dochter van 5 / werkt als freelance schoonmaakster (geen kuisvrouw) / speelt in 2- en 3D / en bakt als iedereen slaapt. Ze kent de Marseillaise vanbuiten, plant een roadtrip om luidkeels mee te zingen (Westlife! Solange! The Lumineers!…), is verliefd op steden met een B (Brussel/Brighton/Berlijn) en maakt graag iets nieuws van oude dingen. Die nieuwe dingen vind je op haar eigen website of op haar instagram.